Hei jäsen! Nyt on hyvä hetki hankkia Talentiaan yksityisessä varhaiskasvatuksessa työskentelevä uusi jäsen. Kun työkaverisi liittyy suosituksestasi Talentiaan, saatte molemmat kiitokseksi 30 euron Superlahjakortin tuplana eli matematiikan kielellä 2 × 30 euroa!

Tunnemme varhaiskasvatuksen kuin omat taskumme, tiedämme mitä työ on ja mitä se vaatii.

Olemme myös palkkasi puolella. Tiedämme, että ansaitset parempaa. Työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme, että tekemäsi arvokas ja vaativa työ näkyy myös palkassasi.

Toimi näin

Pyydä, että työkaverisi siirtyy Talentian liittymislomakkeelle tästä linkistä:

Työkaverisi on kirjoitettava liittymislomakkeen avoimeen tekstikenttään suositelleen henkilön jäsennumero ja kampanjakoodi YKSVAKA, jotta saatte molemmat 30 euron Superlahjakortin tuplana.

Superlahjakortit toimitetaan viimeistään kevään 2024 aikana. Uuden jäsenen jäsenyyden tulee olla tuolloin voimassa ja jäsenmaksut suoritettuna.

Tutustu kampanjan sääntöihin:

Kampanja-aika on 1.–31.1.2024. Tammikuun kampanja on jatkoa syksyllä 2023 järjestetylle kampanjalle.

Miksi suositella Talentiaa? Tavoitteemme varhaiskasvatuksessa:

  • Sosionomin roolin selkeyttäminen varhaiskasvatuksessa valtakunnallisesti
  • Varhaiskasvatuksen sosionomin työajassa tulee huomioida ryhmän ulkopuolinen suunnittelu- ja kehittämisaika
  • Varmistetaan varhaiskasvatuksen sosionomeille kiintiö varhaiskasvatuksen kasvatus- ja opetushenkilöstössä
  • Mahdollistetaan varhaiskasvatuksen sosionomien ja sosionomitaustaisten opettajien joustavat opintopolut ja uramahdollisuudet, kuten sosionomi YAMKin kelpoisuus päiväkodinjohtajaksi

Haluamme, että sosiaalialan korkeakoulutettujen osaaminen varhaiskasvatuksessa tunnistetaan ja sitä arvostetaan. Talentiassa me tunnemme parhaiten sosiaalialan korkeakoulutettujen osaamisen ja Talentia on se liitto, joka pitää teidän puolianne.

Talentian jäsenet nauttivat monipuolisista eduista

Talentia on Suomen ainoa sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö. Talentian jäsenet saavat etuja mm. vakuutuksista, liikunnasta ja matkailusta. Lisäksi käytössä on asiantunteva työsuhde- ja ammattineuvonta.

Vaikutamme jäsentemme puolesta varhaiskasvatuksen palkkaukseen ja työoloihin.

Puolustamme oikeutta hyviin työoloihin sekä oikeutta tehdä ammattieettisesti kestävää ja laadukasta työtä.

Talentian julkaisemat edunvalvonta- ja ammattilehdet ovat lukijapalautteen mukaan tärkeimpiä suomalaisia sosiaalialaa käsitteleviä lehtiä. Jäsenet saavat nämä alan ammattilehdet: varhaiskasvatuksen Kasvu-lehden, Talentia-lehden sekä Tutkiva sosiaalityö -verkkojulkaisun.

Jäsenten käytössä ovat myös Talentian edunvalvonnan, työelämään siirtymisen ja työhyvinvoinnin sekä vaikuttamistyön tueksi laaditut julkaisut. Talentia tekee säännöllisesti palkkatutkimuksia ja selvittää sosiaalialan korkeakoulutettujen työurien kehitystä.

Hanki yksityisessä varhaiskasvatuksessa työskentelevä uusi jäsen

Kun työkaverisi liittyy suosituksestasi Talentiaan, saatte molemmat kiitokseksi 30 euron Superlahjakortin tuplana eli matematiikan kielellä 2 × 30 euroa!