Kiitosten aika

Talentian puheenjohtaja Tero Ristimäki

Talentian puheenjohtaja Tero Ristimäki kommentoi yhteiskuntaa sosiaalisesta näkökulmasta. Seuraa tai pyydä kaveriksi, niin tiedät enemmän!
Facebook
Twitter

Kahdentoista vuoden taival Talentian puheenjohtajana päättyy samalla, kun Talentialle valitaan uusi puheenjohtaja 21.11.2020.

Olen kiitollinen siitä, että olen saanut tehdä työtä sosiaalialan korkeakoulutettujen edunvalvojana. Työ on ollut mielenkiintoinen, haastava ja sisältörikas. Edunvalvonnan lisäksi työlle on antanut merkityksellisyyttä se, että Talentian toiminta on perustunut sosiaalialan eettisiin periaatteisiin.

Haluan kiittää kaikkia jäseniä ja heidän valitsemiaan Talentian päättäjiä luottamuksesta kolmella nelivuotiskaudellani. Kiitos kuuluu myös jokaiselle Talentia-aktiiville: luottamusmiehille, työsuojeluvaltuutetuille, yhdistysaktiiveille ja Talentian eri toimielimissä mukana olleille.

Talentian toimistolla työskentelee sitoutunut ja osaava henkilöstö. Kiitos teille ja kiitos myös toimistosta eläkkeelle ja muihin tehtäviin siirtyneille.

Vuosien varrella olen kohdannut erilaisissa tilaisuuksissa, koulutuksissa, kenttäkierroksilla ja tapahtumissa paljon Talentian jäseniä. Jäsenet ovat olleet myös minuun suoraan yhteydessä. Nämä kohtaamiset ovat aina antaneet uutta virtaa omaan työhöni. Kiitos teille!

Kiitos myös kriittisestä palautteesta. Ilman kritiikkiä ei ole kehittymistä. Kiitos myös sosiaalialan eri uraverkostojen keskusteluista. Ne ovat tuoneet näkyväksi ongelmia ja laajentaneet keskustelua sosiaalialan korkeakoulutettujen asioista. Uraverkostojen toiminta on myös tukenut Talentian edunvalvontaa.

Talentian työn tulee perustua ihmisoikeuksien puolustamiseen, yhdenvertaisuuteen ja oikeudenmukaisuuteen.

Olen tehnyt työtä yhdessä työmarkkinajärjestöjen, politiikan ja median edustajien kanssa. Teille kaikille yhteisesti: kiitos!

Sote-lait tulevat vielä tänä vuonna eduskunnan käsiteltäväksi. Sote-sopimuksen sisällön neuvottelut ovat käynnistyneet. Korona-pandemian toinen vaihe on käynnistynyt. Talentian tehtävänä yhdessä jäsenten ja aktiivien kanssa on ajaa murroksen keskellä jäsentensä etua, vahvistaa sosiaalialan korkeakoulutettujen osaamisen hyödyntämistä yhteiskunnassa.

Tämän työn tulee perustua jatkossakin ihmisoikeuksien puolustamiseen, yhdenvertaisuuteen ja oikeudenmukaisuuteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *