Uusi sivu kääntyi

Kaisa Yliruokanen. Kuva: Veikko Somerpuro

Viime vuoden lopussa päästimme haikein mielin Talentian viestintäpäällikön ja Talentia-lehden päätoimittajan Kristiina Koskiluoman ansaituille eläkepäiville.

Kristiina on Suomen tunnetuimpia sosiaalitoimittajia ja ollut vaikuttava hahmo niin Talentiassa kuin laajemmin sosiaalialan kentällä. Olen ylpeä siitä, että voin jatkaa hänen jäljissään sosiaalialan luetuimman edunvalvonta- ja aikakauslehden päätoimittajana.

Lehti pysyy elinvoimaisena vain vuorovaikutuksessa lukijoihinsa.

Olen elänyt Talentia-lehden parissa lähes koko aikuiselämäni. Ensimmäisellä urallani sosiaalityöntekijänä lehti piti minut ajan tasalla alan uutisista ja toi uusia ajatuksia työhön. Sen jälkeen jatkoin opintojani toimittajaksi ja luin lehteä edelleen kiinnostuksesta alaa kohtaan. Myöhemmin Talentian markkinointi- ja viestintätöissä pääsin itse kirjoittamaan juttuja lehteen ja vaikuttamaan sen sisältöihin. Nyt saan johtaa päätoimittajana lehden ammattitaitoista toimitusta.

Tänä vuonna tulemme tekemään lehteen sekä sisällöllisiä että visuaalisia muutoksia ja kokeilemme uutta kanssanne. Toivomme teitä lukijoita osallistumaan enemmän lehtemme tekemiseen. Tulkaa seuraamme talentia-lehti.fi-sivustolle ja Facebookiin. Kommentoikaa, jakakaa ja osallistukaa. Älkääkä epäröikö antaa palautetta, sillä lehti on tehty teille. Talentia-lehti pysyy elinvoimaisena vain vuorovaikutuksessa lukijoihinsa.

Vaikka lehden vetäjä vaihtuu, lupaan että jatkossakin Talentia-lehti, paitsi kertoo alan tärkeimmät uutiset ja edunvalvontavinkit, myös nostaa esiin epäkohtia ja ilmiöitä.

Kaisa Yliruokanen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *