Liity TaSO ry:n jäseneksi!

Liittyessäsi opiskelijana sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentiaan liityt samalla automaattisesti myös Talentian opiskelijayhdistys TaSO ry:n jäseneksi.

Talentian opiskelijatoiminta tukee sosiaalityön ja sosiaalialan opiskelua. Osallistuminen TaSOn toimintaan antaa mahdollisuuden toimia myös ammattijärjestön eri toimikunnissa ja sitä kautta saada uusinta tietoa sosiaalialaa puhuttavista asioista.

Opiskelijaedustajat tuovat mukanaan tuoreita näkökulmia ja opiskeluun sekä työelämään liittyviä keskeisiä asioita Talentian toimikuntiin. Aktiivinen mukanaolo tarjoaa mahdollisuuden tavata sekä alan asiantuntijoita työelämästä että sosiaalialan ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoita ympäri Suomen.

Tulevaisuuden asiantuntijoina opiskelijat ovat keskeisessä roolissa herättämässä keskustelua alan haasteista ja sen vaativuudesta. Ammattijärjestöön kuuluminen ja sen toimintaan osallistuminen luo jo opiskeluaikana valmiutta oman asiantuntijuuden kehittämiselle ja markkinoimiselle sekä sosiaalialan monipuolisiin mahdollisuuksiin tutustumiselle.

Talentia arvostaa opiskelijajäseniään ja kannustaa heitä osallistumaan järjestön toimintaan. Yhdessä olemme vahvempia!

Ota yhteyttä tai tule tapaamaan meitä TaSO ry:n eri tapahtumiin.

Täällä voit tutustua jäsenetuihimme.