Toiminta ja edunvalvonta


Lähde mukaan!

TaSO ry on mukana järjestämässä jäsenistölleen vuosittain aluetapahtumia ympäri Suomea. Vuonna 2021 teemanamme on  edellisvuosien tapaan ”Eettisesti kestävä”, mikä näkyy toiminnassamme ja myös aluetapahtumissamme. Aluetapahtumiin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä TaSO ry:n hallitukseen (taso(at)talentia.fi). Olemme avoimia jäsenistömme ehdotuksille!

TaSO ry järjestää vuosittain yhden suuremman tapahtuman, TaSO-päivät, joiden ajankohta ja paikka tarkentuu vuoden 2021 osalta vuoden mittaan.

TaSO haluaa tukea jäseniään myös rahallisesti ja meiltä voikin hakea yhdistysavustusta toimintaan, jossa tavoitteena on sosiaalialan korkeakouluopiskelijoiden koulutus tai virkistäytyminen.

TaSO ry ottaa kantaa sosiaalialaa ja erityisesti meitä opiskelijoita koskeviin asioihin – julkaisemiimme kannanottoihin voit tutustua täällä. Vuonna 2021 jatkamme aktiivista viestintää verkkosivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa. Pysy sinäkin ajan tasalla seuraamalla TaSO ry:tä Facebookissa (TaSO ry), Twitterissä ja Instagramissa (TaSO__ry)!