Puheenjohtajan terveiset

Puheenjohtajan terveiset

Minut valittiin Terveyssosiaalityöntekijät ry:n puheenjohtajaksi maaliskuussa 2015. Otin tehtävän ilolla, innolla ja uteliaisuudella vastaan. Minulla on ollut hienot vuodet tällä upealla näköalapaikalla ja olen saanut enemmän kuin osasin odottaa!

Nyt on tullut kuitenkin aika siirtyä työelämässä toisiin tehtäviin, kun siirryn THL:n Tulevaisuuden sote-keskus hankkeen HYKS Erva-alueen aluekoordinaattoriksi. Vaikuttamisen paikkani ovat nyt erilaiset kuin aiemmin eikä terveyssosiaalityöntekijä minussa varmastikaan katoa mihinkään. Tässä yhteydessä luovun Terveyssosiaalityöntekijät ry:n puheenjohtajuudesta ja toivon todella, että yhdistykselle saadaan uusi puheenjohtaja maaliskuun kokouksessa! Vuosikokouksessa valitaan hallitukseen uudet jäsenet erovuoroisten tilalle. Hallitustyöskentelyyn kannattaa lähteä mukaan, meillä on kiva porukka ja sujuva yhteistyö, mielenkiintoisia ammatillisia keskusteluja unohtamatta! Rohkaisen myös asettumaan ehdolle puheenjohtajaksi!

Kiitän kaikkia menneistä vuosista ja siitä, mitä olen oppinut. Ilman mennyttä ei koskaan olisi tulevaakaan. Rohkaisen ja kannustan teitä kaikkia olemaan aktiivisia ja rohkeita kertomaan terveyssosiaalityön laaja-alaisesta työotteesta, sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmän kokonaisuuden osaamisesta sekä terveyssosiaalityön merkityksestä osana vaikuttavaa terveydenhuoltoa! Meitä ja osaamistamme tarvitaan jatkossakin ja me, jos ketkä, olemme oikeita ihmisiä tuomaan tätä asiantuntijuuttamme esiin!

Työn iloa!

Yt. Miia Ståhle