Talentia Helsinki ry on Talentian alainen alueyhdistys, ja sen tehtäviin kuuluvat jäsenhankinta, paikallinen tuki palkkaedunvalvonnalle, alueellinen yhdistys- ja virkistystoiminta sekä tiedottaminen, kannanotot, lausunnot ja julkistamiset.

Yhdistykseen kuuluu yli 3200 sosiaalialan korkeakoulutettua. Helsingin talentialaisia eli HeTalaisia työskentelee paljon Helsingin kaupungilla, mutta myös yksityisillä työnantajilla, sairaanhoitopiirillä ja järjestöillä. Opiskelijajäseniä yhdistyksessä on noin 700 ja eläkeläisiä noin 200.

Yhdistys pitää vuosittain kaksi sääntömääräistä yhdistyskokousta, keväällä ja syksyllä. Kevätkokouksessa vahvistetaan muun muassa edellisen toimintakauden toimintakertomus ja tilinpäätös. Syyskokouksessa valitaan hallituksen jäsenet ja tilintarkastajat sekä vahvistetaan seuraavan toimintakauden toimintasuunnitelma ja talousarvio.

Kevät- ja syyskokousten lisäksi hallitus kokoontuu kuukausittain (pl. kesäkuukaudet).

Hallituksen kokoukset ovat lähtökohtaisesti avoimia jäsenille. Tervetuloa mukaan seuraamaan kokouksia, syyskokouksessa on mahdollisuutesi tulla valituksi hallitukseen ja päästä mukaan vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan! Ilmoitathan tulostasi etukäteen yhdistyksen sihteerille helsinki@talentia.fi.

 

Jäseneksi liittyminen

Talentia Helsinki ry:n jäseneksi voi liittyä Talentian eAsioinnissa.

Talentialla on 32 jäsenyhdistystä: 20 alueyhdistystä ja 12 valtakunnallisesti toimivaa ammatillista yhdistystä. Kun jäsen liittyy Talentiaan, hän liittyy automaattisesti myös johonkin alueyhdistykseen. Ammatilliseen yhdistykseen liittyminen on vapaavalintaista mutta suositeltavaa, ja sen jäsenyys sisältyy Talentian jäsenmaksuun.

 

Jäsentietojen päivitys

Muutat yhteys-, työpaikka- ja jäsenyystietosi kätevimmin eAsioinnissa, joka on käytössäsi ympäri vuorokauden, viikon jokaisena päivänä. eAsioinnissa voit tarkistaa ja muuttaa tietosi. Palveluun kirjaudutaan pankkitunnuksilla.

Siirry eAsiointiin

Voit päivittää jäsentietosi myös puhelimitse jäsenpalvelunumerossa ma-to klo 9-15, p. 09-3158 5530 tai sähköpostitse: jasensihteerit@talentia.fi

Talentia lähettää jäsenilleen tärkeää tietoa ja ohjeita edunvalvonnasta, kyselyjä vaikuttamistyönsä tueksi sekä vinkkejä uusista jäseneduista ja palveluista. Pidäthän huolen, että aina kun työtilanteesi tai osoitteesi muuttuu, ilmoitat uudet tietosi myös Talentiaan.