Lomaosakkeet

Lomaosakkeet

Sirkan Raitio

Vietä rentouttava loma Kittilässä Levitunturilla, jossa yhdistyksen käytössä on hyvin varusteltu 6 hengen viikko-osake Sirkan Raitio joka 6. viikko. Lomahuoneisto sijaitsee kävelymatkan päässä (n. 1 km) Levin matkailukeskuksesta. Mikäli menet lentäen lentokenttäbussi vie sinut Metsärakan tienristeykseen, josta on lyhyt kävelymatka mökkiin. Viikkohinta on ajalla 1.12. – 30.4. 300e ja ajalla 1.5 – 30.11. 180e. Hinnat eivät sisällä liinavaatteita eivätkä loppusiivousta. Liinavaatteita vuokraa KRT talohuolto. Loppusiivouksen voit tilata etukäteen, mikäli et siivoa itse. Vuonna 2021  on varattavissa viikot  42 ja 48. Vuonna 2022 on varattavissa viikot 2, 8, 20, 26, 32, 38 ,44, ja 50.

Yhdistyksen hallitus on päättänyt, että Sirkan Raition osalta otetaan käyttöön vuodelle 2021 äkkilähtö. Mikäli kukaan ei ole varannut viikkoa, voi äkkilähdön varata edellisen viikon lauantaina loma-ajankohdasta. Äkkilähdön hinta on -50% viikkohinnasta.

Nettisivut: Sirkan Raitio › KRT vuokramökit Levi | Lomarengas Levi

Kulta-Katti

Kultakatin lomahuoneisto on 6 hengen täydellisesti varusteltu huoneisto Sotkamon Vuokatissa Katinkullan kylpylän läheisyydessä. Hiihtoladut lähtevät paritalohuoneiston välittömästä läheisyydestä, suksibussi kulkee alueella ja sillä pääsee Vuokatin laskettelu- ja hiihtokeskukseen sekä Sotkamon keskustaan. Käytössämme on joka vuosi viikko 6.  Viikon hinta on 300e. Liinavaatteet ja siivous sisältyvät hintaan.  Varattavissa vuoden 2022 viikko 6.

Kysy äkkilähtöjä edulliseen jäsenhintaan isännöitsijä  Markku Romppaiselta puh. 040 5400 260. Hän on parhaiten tavoitettavissa tiistaista torstaihin.

Nettisivut: Kulta-Katti – VUOKATTI.COM

 

Katinkulta

 

Katinkullan loma-osake on 4 hengen täydellisesti varusteltu (mm. kaasugrilli patiolla). Se sijaitsee Sotkamon Vuokatissa Katinkullan kylpyläalueella. Lomaviikolla 21 ovat maksutta käytössäsi harrasteet: golf, vähintään kolme kierrosta, päivittäinen sulka-pallovuoro sisäpelihallissa ja vähintään 14 kylpylälippua sekä kaksi polkupyörää lomaviikon aikana. Viikon hinta on 350e. Liinavaatteet ja siivous sisältyvät hintaan.

Varattavissa 2022 viikko 21 .

Nettisivut:  Holiday Club Katinkulta, Vuokatti | Holiday Club (holidayclubresorts.com)

Lue tästä kokemuksia Vuokatista:  Holiday Clubin kokemusasiantuntija kertoo

 

 

Maksamalla lomaviikon eräpäivään mennessä varmistat varauksesi.

Varaukset: Sirpa Hukka, sirliihu@gmail.com