Kutsu TaSO ry:n kevätkokoukseen 2023

Hei Talentian opiskelijajäsen eli TaSOlainen!  

Tervetuloa yhdistyksen sääntömääräiseen kevätkokoukseen 19.3.2023 kello 14.00 alkaen. Kevätkokous järjestetään etäyhteyksien välityksellä Teamsissa, mutta voit myös osallistua paikan päällä Sokos Hotel Triplassa, Helsingissä. Kokous on kaikille avoin ja kaikki TaSO ry:n jäsenet ovat äänivaltaisia. Kokouksessa käsitellään sääntömääräisiä asioita kuten vuoden 2022 toimintakertomusta sekä tilinpäätöstä.   

Käsittelemme sääntömääräisten asioiden lisäksi vuoden 2022 syyskokouksessa esiin nostettua hallituksen jäsenten palkkioita, sekä hallituksen 2023 täydennystä. Mikäli olet kiinnostunut hakemaan TaSO ry:n hallitukseen, tarjolla on kaksi hallituspaikkaa. Haemme erityisesti tiimiläistä viestintään, aluetoimintaan sekä tapahtumien järjestämiseen. Tavoitteenamme on lisätä ruotsinkielistä sisältöä tavoittaaksemme myös ruotsinkielisiä opiskelijoita ja toivotamme tervetulleeksi myös ruotsinkielentaitoiset!  

Löydät lisää tietoa vastuualuekuvauksista ja TaSO ry:n hallituksessa toimimisesta täältä. Laitathan hakemuksesi yhdistyksen puheenjohtajan sähköpostiin taso.pj@talentia.fi. Voit myös asettua ehdolle vasta kokouksessa.  

Esityslista sekä muut kokouksessa käsiteltävät dokumentit on lähetetty jäsenistölle sähköpostitse. Mikäli olet jäsen etkä ole saanut sähköpostia, otathan meihin yhteyttä.

Pääset osallistumaan kokoukseen tästä.  

Lämpimästi tervetuloa!

Ystävällisin terveisin, 

TaSO ry:n hallitus