Jos olet jo Talentian jäsen…

silloin liittymisesi Sosiaalipedagogit Talentia ry:hyn on ilmaista! Talentiaan kuuluessasi kuulut emo-Talentian lisäksi omaan asuinpaikkakuntasi mukaan määräytyvään alueyhdistykseen, jonka lisäksi voit kuulua kahteen valitsemaasi ammatilliseen yhdistykseen.

Voit liittyä ammatilliseen yhdistykseen kirjautumalla Talentian e-asiointiin, klikkaamalla ”Oma profiili” ja sieltä ”Päivitä jäsentietosi”. Kohdasta ”Jäsenyydet” voit valita toiseksi valtakunnalliseksi yhdistykseksi Sosiaalipedagogit Talentia ry:n. Tallennettuasi tiedot, olet liittynyt yhdistykseemme ja alat saamaan jäsenpostiamme. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä jäsensihteereihimme Tai ota yhteys jäsensihteereihin p. 09-3158 5530 / jasensihteerit@talentia.fi, jotka hoitavat tietojen päivittämisen puolestasi.

Kun olet liittynyt jäseneksemme, ota seurantaasi myös yhdistyksemme Facebook-sivu, johon päivitetään paljon ajankohtaisia uutisia varhaiskasvatukseen ja lastensuojeluun liittyen sekä tiedotetaan tapahtumistamme.

Jos et ole vielä Talentian jäsen…

Nopein ja kätevin tapa liittyä sekä Talentian että Sosiaalipedagogit Talentia ry:n jäseneksi on täyttää jäsenhakemus Talentian kotisivujen kautta: https: www.talentia.fi/jasenyys/liity-jaseneksi  , josta hakemuksesi siirtyy välittömästi käsiteltäväksi.  Jäsenyytesi on voimassa eAsioinnin kautta täyttämäsi hakemuksen täyttö-/lähettämispäivämäärästä lähtien. Lisätietokenttään voit merkitä myös jonkin myöhäisemmän liittymispäivän, jos niin haluat. Esimerkiksi, jos olet siirtymässä toisesta liitosta ja maksanut jäsenmaksusi kuluvalta kuukaudelta edelliselle liitolle ja haluat jäsenyytesi alkavan Talentiassa vasta seuraavan kuukauden alusta lukien.

Muista valita liittymislomakkeessa toiseksi valtakunnalliseksi yhdistykseksi Sosiaalipedagogit Talentia ry, niin sinut liitetään myös meidän jäsenlistallemme!

Toinen vaihtoehto on täyttää liittymislomake Talentian verkkosivuilla, tulostaa, allekirjoittaa ja lähettää se Talentiaan: Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia, Ratamestarinkaru 11, 00520 Helsinki.

Jäsenyytesi on voimassa siitä päivästä, kun liittymislomake saapuu Talentiaan.

Kun olet liittynyt jäseneksemme, ota seurantaasi myös yhdistyksemme Facebook-sivu, johon päivitetään paljon ajankohtaisia uutisia varhaiskasvatukseen ja lastensuojeluun liittyen sekä tiedotetaan tapahtumistamme.