Yhdistys

Sosiaalipedagogit Talentia ry on Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestön toiseksi suurin valtakunnallinen ammatillinen yhdistys. Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki ja toimialueena koko maa.

Yhdistyksen tarkoituksena on…

• koota toimialueensa sosiaalialan ammatillinen henkilöstö yhdistyksen ja sitä kautta Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentian toimintaan
  • ajaa jäsentensä palkkauksellisia ja ammatillisia sekä yleisiä taloudellisia ja sosiaalisia etuja
  • edistää jäsentensä järjestö- ja ammattitietouden kehittämistä
  • edistää ja vahvistaa ammattialansa yleisiä edellytyksiä ja asemaa toimialueellaan

Sosiaalipedagogit Talentia ry:n jäsenistöä ovat sosiaalialan korkea-asteen tai korkeakoulututkinnon tai kasvatusalan korkeakoulututkinnon suorittaneet tai vastaavia tutkintoja opiskelevat henkilöt.

Hallitus 2019

henna.emilia.laitinen(at)gmail.com

Irene Altundas
irenealtundas@yahoo.com

Sosiaalipedagogit Talentian hallitus kokoontuu noin kerran kuukaudessa, yleensä Talentian toimistolla osoitteessa Ratamestarinkatu 11. Kokoukset ovat avoimia kaikille yhdistyksen jäsenille, ja kokoukseen ilmoittautuneille osallistujille tarjotaan myös ruoka. Jos haluat osallistua kokoukseen, ilmoitathan siitä etukäteen osoitteeseen sosiaalipedagogit@talentia.fi, niin osaamme varautua käytännön järjestelyjen kanssa. Kokousaikataulumme löytyvät täältä.

Hallituksen jäsenet edustavat Sosiaalipedagogit Talentia ry:tä myös Talentian toimikunnissa ja ammattieettisessä lautakunnassa.