Talentia Varsinais-Suomi ry - Talentia Egentliga Finland rf

Talentia Varsinais-Suomi ry

Talentia Varsinais-Suomi ry on sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattiyhdistys. Yhdistys on perustettu 13.11.1968 ja se on Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry:n alueyhdistys. Tammikuussa 2018 yhdistyksellä oli 2091 jäsentä.

Yhdistys toimii seuraavilla alueilla: Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski tl, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mietoinen, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Turku, Uusikaupunki ja Vehmaa.

Lisätietoja Talentian jäsenkriteereistä saat järjestön verkkosivuilta. Mikäli olet Talentian jäsen ja asut tai työskentelet Talentia Varsinais-Suomen alueella, voit järjestön verkkosivujen sähköisen asioinnin kautta valita alueyhdistykseksesi Talentia Varsinais-Suomen.

Talentia Egentliga Finland rf

Talentia Egentliga Finland rf är en lokalförening inom Fackorganisationen för högutbildade inom socialbranschen Talentia rf. Föreningen grundades 13.11.1968.

Vi är verksamma på följande områden: Aura, S:t Karins, Kimitoön, Koski tl, Gustavs, Letala, Lundo, Loimaa, S:t Mårtens, Masku, Mietois, Mynämäki, Nådendal, Nousis, Oripää, Pemar, Pargas, Pöytis, Reso, Rusko, Salo, Sagu, Somero, Tövsala, Åbo, Nystad och Vehmaa.