TaSO-päivät!

TaSO-päivät 26.10-27.10.2019!

TaSO-päivät on vuosittainen opiskelijatapahtuma, jossa sosiaalialan korkeakouluopiskelijat kohtaavat koulutuspäivän ja perinteikkään risteilyn merkeissä. Kuten aiempinakin vuosina, ohjelmassa on kouluttautumista, verkostoitumista sekä risteilyä ja 2019 tapahtuman pääpuhujamme on Outi Mäenpää!

Mäenpää tunnetaan muun muassa näyttelijänä, Teatteritaiteen maisteri (TeM), Easel Ohjaajana (vaativan luokan tunnevalmentajana) sekä Easel Coach-työnohjaajana.

Toisena ohjelmanumerona on osio, jossa osallistujat pääsevät tapaamaan kokemusasiantuntijoita ja työelämäasiantuntijoita. Paikan päällä pääset myös kysymään heiltä itseään kiinnostavista asioista. Sekä kokemusasiantuntijat että työelämä asiantuntija edustavat eri elämän kokemuspohjia, joka voi olla ammattillisesti hyvin mielenkiintoista sekä opettavaista.

TaSO-päivät 2019 sisältää lauantain koulutuspäivän kahveineen ja ruokailuineen, bussikuljetuksen laivalle, yhden yön risteilyn hytteineen ja buffetillallisineen.

Lauantaina ovet aukeaa kello 10 ja ohjelma alkaa kello 10:30. Laivalle lähtö ajoittuu kello 17:30 ilmaisella bussikuljetuksella. Tallinassa on mahdollisuus käydä maissa sunnuntai aamulla. Laiva saapuu takaisin Helsinkiin sunnuntaina 27.10 klo 16:00.

Lipunmyynti aukeaa kide.app:issa 9.9.2019!

Lisätietoja TaSO-päivien facebook tapahtumassa, pääset tästä linkistä sinne!