Paras harkkapaikka -kampanja 2019


Ilmianna paras harkkapaikka!

TaSO ry on jo yli 10 vuotta etsinyt ja palkinnut parhaan harkkapaikan ja taas on sen aika! Toivomme siis sinun, sosiaalialan korkeakouluopiskelijan, paljastavan meille hyvän harjoittelukokemuksesi opintojen mukaisessa harjoittelupaikassa. Tarkoituksena on saada sosiaalialan opiskelijat jakamaan kullanarvoista tietoa hyväksi havaituista harkkapaikoista ja tätä kautta löytämään ja vaatimaan itselleen laadukkaan harkkapaikan sekä hyvää ohjausta.

Aiemmista vuosista poiketen kaikista ilmoitetuista harkkapaikoista valitaan paras harkkapaikka. Parhaan harkkapaikan valinnassa korostetaan hyvän harkkapaikan piirteitä kuten riittävä ja hyvä ohjaus ja perehdytys, palautteenanto, oppimisen tukeminen ja opiskelijan mahdollisuus osallistua sekä harjoittelijamyönteinen ilmapiiri. Palkitsemme harkkapaikan sekä sen ilmoittaneen opiskelijan.

Lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan toinen samanlainen palkinto! JA KAIKKI harkkapaikkansa ilmoittaneet opiskelijat saavat Paras harkkapaikka -haalarimerkin!

Parhaan harkkapaikan ilmoittaneet opiskelijat palkitaan Finnkinon 2 leffalipulla ja 2 herkkulipulla (TAI voittajan asuinalueen elokuvateatterin vastaavan hintaisilla lipuilla). Harkkapaikat palkitaan suuren kunnian ja Paras harkkapaikka -diplomin lisäksi upealla herkkukorilla!

Oletko siis tehnyt harjoittelusi hyvässä paikassa, josta muidenkin sosiaalialan opiskelijoiden olisi hyvä tietää? Onko sinulla tiedossa Paras harkkapaikka? Kerro siitä meille ja muille ja ilmoita harkkakokemuksesi mukaan! Ilmoittautuminen on auki än-yy-tee-nyt! Ja on voimassa 20.10. asti. Voittajat julkistetaan ja arvotaan TaSO-päivillä 26.10. Jäikö jotain epäselväksi? Kysymykset saa lähettää sähköpostiosoitteeseen taso@talentia.fi

Ilmottautumislomakeeseen pääset tästä!