Tervetuloa Talentia Satakunta ry:n verkkosivuille!

Miksi Talentia Satakunta?

Liittymällä Talentia Satakuntaan voit:

• pysyä ajan tasalla edunvalvonnan asioista
  • verkostoitua ja saada tietoa alan ajankohtaisuuksista
  • osallistua laadukkaisiin jäsentapahtumiin
  • tulla mukaan virkistystoimintaan

Taustaa:
Lähtölaukaus

Talentian alainen alueyhdistys Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Satakunta ry on perustettu vuonna 1969 ja on alueensa sosiaalialan työntekijöiden ja opiskelijoiden ammattiyhdistys.

Yhdistyksen tavoitteet

Yhdistyksen tavoitteena on koota alueensa sosiaalialan korkeakoulutetut ja ajaa jäsentensä ammatillisia ja taloudellisia etuja.

– Yhdistys edistää jäsentensä järjestö-ja ammattitietouden kehittämistä
– vahvistaa ammattialansa yleisiä edellytyksiä ja asemaa toimialueellaan.
– Yhdistys kokoaa jäsenensä oman toimintansa kautta Talentia ry;n toimintaan
– Yhdistys pyrkii vaikuttamaan toimialueellaan myös työn taloudellisiin ja laadullisiin seikkoihin

Jäsenkriteerit

Yhdistykseen voi liittyä yhdistyksen toimialueella (Satakunta) asuva tai työskentelevä henkilö, joka on suorittanut sosiaalialan korkeakoulu- tai opistotasoisen tutkinnon tai joka kelpoisuusehdot täyttäen työskentelee sosiaalityön ammatissa. Jäseneksi voi liittyä myös vastaavia tutkintoja opiskeleva henkilö.

Liittymällä ja olemalla mukana yhdistyksen toiminnassa voit olla mukana vaikuttamassa ja kehittämässä sosiaalialaa ja oman yhdistyksemme toimintaa!

Tule rohkeasti mukaan