Talentia Pohjois-Karjala tarjoaa jäsenilleen erilaisia tapahtumia liittyen jäsenten edunvalvontaan, koulutukseen ja virkistäytymiseen.

Tapahtumissa voit esimerkiksi tavata luottamusmiehiä ja muita edunvalvonnan asiantuntijoita ja selvitellä palkkaukseen, työoloihin ja työsuojeluun liittyviä asioita. Koulutus- ja virkistäytymistapahtumia järjestämme joko yhteistyössä esimerkiksi ammatillisten yhdistysten kanssa tai alueyhdistyksen järjestämänä toimintana. Otamme vastaan toiveita ja ajatuksia virkistystoiminnan sisällöstä ja pyrimme toteuttamaan toiveitanne!

Tärkeintä tapahtumissamme on yhdessä oleminen ja tekeminen, verkostoituminen ja rento tunnelma. Alta löydät vuosittaiset tapahtumamme, olet lämpimästi tervetullut osallistumaan alueyhdistyksen järjestämään toimintaan!

2024

TULEVAT TAPAHTUMAT

Kevään 2024 tulevat tapahtumat ovat vielä suunnitteilla ja tapahtumatietoja päivitetään jatkuvasti. Vinkki: pidä silmällä jäsenkirjeitä ja ota seurantaan Talentia Pohjois-Karjalan some-tilit niin kuulet uusista tapahtumista ensimmäisenä!

Jäsentapahtuma Lieksassa  torstaina 13.6.2024 kello 17-21  Lieksan sataman kodalla.

MENNEET TAPAHTUMAT

Perhetapahtuma Kuhasalossa lauantaina 25.5.2024.

Talentia Pohjois-Karjala ry:n sääntömääräinen vuosikokous maanantaina 25.3.

Grafiikan työpaja lauantaina 9.3.

Pikkujoulut lauantaina 9.12.2023

Mitä siulle kuuluu? -ilta Sokos Hotel Kimmelissä tiistaina 24.10. klo 18:00-20:0

ARVONTA! Tarjoamme kolmelle jäsenelle pääsyn Premium-lipulla Lehtiä Ilosaaressa sisäfestivaaliin 6.10.2023. Arvonta suoritetaan alueyhdistyksen hallituksen kokouksessa 12.9.2023. Arvonnan voittajille ilmoitettu henkilökohtaisesti.

16. – 17.9.2023 Hyvinvointi- ja virkistystapahtuma Tanhuvaarassa.

Tarkemmat tiedot tapahtumistamme löydät myös some-tileiltämme Facebookista, Instagramista tai tapahtumakalenterista.

Lisätietoja tapahtumista voit kysyä myös suoraan meiltä sähköpostilla pohjois-karjala@talentia.fi tai soittamalla 050 380 4326.

TÄRKEÄÄ TIETOA HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSTÄ

Talentia Pohjois-Karjala kerää henkilötietojasi tapahtumien ilmoittautumista varten. Vain välttämätön tieto kerätään ja tiedot poistetaan järjestelmästä tapahtuman ja siihen liittyvän viestintätarpeen päätyttyä. Kerättyjä tietoja käsittelevät vain tehtävään valtuutetut yhdistyksen luottamushenkilöt.

Täyttämällä tapahtumien ilmoittautumislomakkeen suostut henkilötietojesi käsittelyyn yllämainitulla tavalla.