Jäsenistö


Näiltä sivuilta löydät tietoa jäsenyydestä.

Oletko Talentian jäsen?

Talentia erottuu muista liitoista erityisesti vahvalla osaamisellaan sosiaalialan ammatillisissa ja ammattieettisissä kysymyksissä. Jos haluat paremman palkkauksen ja työehtojen lisäksi olla vaikuttamassa sosiaalialan ammattilaisten asemaan, arvostukseen ja alan kehitykseen, valitse Talentia.

Valitse Talentia ja tule mukaan aktiiviseen aluejärjestöön Talentia Lappiin! 

Talentia Lappi järjestää jäsentapahtumia Lapin alueella ja tiedotamme sidosryhmiemme tapahtumista jäsenistöllemme aktiivisesti.

Päivitä Talentian yhteystietosi täältä!

Käythän päivittämässä/tarkistamassa, että työpaikka- ja yhteystietosi ovat oikein Talentian jäsenrekisterissä. Talentian jäsentiedoissa tulisi olla mieluiten henkilökohtainen sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
Näin päivität jäsentietosi:

  • Mene sivulle: https://easiointi.yap.fi/Talentia/#/
  • Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi, joka on jäsennumerosi. Jäsennumerosi on Talentian jäsenkortissa. Jäsennumero löytyy myös Talentia-lehden osoitekentästä.
  • Ensimmäistä kertaa kirjautuessasi luot itsellesi tunnukset. Klikkaa sivun alalaidasta painiketta ”Luo tunnukset”  ja seuraa sivuston ohjeita tunnusten luomiseen.
  • Voit päivittää tietosi myös: jasensihteerit@talentia.fi

Samalta sivulta saat neuvoja, mikäli olet unohtanut salasanasi. Talentia Lappi saa päivitetyt yhteystietosi Talentialta. Alueyhdistys ei valitettavasti voi päivittää yhteystietoja puolestasi.