Koulukuraattorit ry - Skolkuratorer ry:n jäsenyys

Liittyminen

Koulukuraattorit – Skolkuratorer ry:n jäseneksi voit liittyä liittymällä ensin Talentiaan:

https://www.talentia.fi/jasenyys-2/liity-jaseneksi/

eAsioinnissa tai liittymislomakkeessa rastita jäsenyhdistys: Koulukuraattorit – Skolkuratorer ry

HUOM! Mikäli olet jo Talentian jäsen, voit käydä liittymässä yhdistykseen jäsentiedoissasi omien sivujen kautta tai ilmoittaa liittymishalustasi Talentian jäsensihteereille sähköpostitse: jasensihteerit(at)talentia.fi.

Kuraattoriyhdistykseen ei voi liittyä/erota laittamalla viestiä kotisivumme ota yhteyttä-osion kautta.  

Myös muut jäsenasioita koskevat kysymykset voi laittaa osoitteeseen jasensihteerit(at)alentia.fi

Kuka voi liittyä Koulukuraattoriyhdistyksen jäseneksi?

Koulukuraattorit – Skolkuratorer ry:n varsinaiseksi jäseneksi voi päästä yhdistyksen toiminta-alueella asuva tai työskentelevä vastaava kuraattori tai kuraattori, joka kuuluu johonkin Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry:n, Fackorganisationen för högutbildade inom socialbranchen Talentia rf, alue- tai paikallisyhdistykseen ja joka on suorittanut sosiaalityön yliopistollisen tutkinnon, sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulu-tutkinnon, sosiaalialan korkea-asteen tutkinnon tai sosiaalialalle soveltuvan korkeakoulututkinnon, tai vastaavia tutkintoja opiskeleva henkilö.

Jäsenedut:

Jäsenetuna kaikille jäsenille on sähköinen jäsenkirje sekä CURATOR-jäsenlehti, joka ilmestyy sähköisenä  kerran vuodessa.
Otamme mielellämme vastaan lehteen jäsenten kirjoituksia.

Jäsenmaksu:

Koulukuraattoriyhdistyksen, kuten muidenkin jäsenyhdistysten, jäsenyys sisältyy Talentian jäsenmaksuun. Eläkkeelle siirryttyäsi voit säilyttää jäsenyytesi Talentiaan ja Koulukuraattoriyhdistykseen 25 € vuosimaksulla.