Syksyn jäsentapahtumiin mahtuu vielä mukaan!

Tanhuvaara 16-17.9.23. 

Neljä Talentian alueyhdistystä (Etelä-Karjala, Pohjois-Karjala, Etelä-Savo ja Pohjois-Savo) järjestävät yhteisen hyvinvointi- ja virkistystapahtuman jäsenilleen 16.-17.9.2023. Tanhuvaaran urheiluopistolla, Savonlinnassa.  Tapahtumaan ei ole yhteiskuljetusta. Lauantaipäivänä ajankohtaisista asioista kertoo alueasiantuntija Petra Kalteva, lisäksi tarjolla on erilaisia aktiviteetteja.  Tapahtuma alkaa lauantaina 16.9.23 klo 12.00 yhteisellä ruokailulla ja illallinen alkaa klo 19.00. Tapahtuma päättyy sunnuntaina klo 12.00.

Osallistumiseen on kolme mahdollisuutta:

– koko tapahtuma 16–17.9.23., jolloin omavastuuhinta jäsenelle on 50 euroa. Hinta sisältää majoituksen, ruokailut ja ohjelman.  Lauantaipäivälle on tarjolla kuusi eri 45 minuutin ohjelmavaihtoehtoa: seikkailuliikunta, Aqua dance, Body & Mind sekä voimaa vartaloon eri välineitä käyttäen, joista valitaan yksi. Muutoksen ohjelmaan ovat mahdollisia! Majoittautuminen tapahtuu 2 hengen huoneissa, huonekaveritoiveen voi kertoa myöhemmin sitovan ilmoittautumisen yhteydessä.

– osallistuminen lauantaipäivän 16.9.23. ohjelmaan, omavastuu 20 euroa, 

– osallistuminen lauantaipäivän 16.9.23. ohjelmaan ja illalliseen, omavastuu 30 euroa. 

Ilmoittautuminen on avoinna ja päättyy 2.8.23. Ilmoittaudu tästä !

Reissu Tallinnaan 9-10.9.23.

Matkaan lähdetään bussilla, joka kulkee reittiä Savonlinna-Mikkeli-Helsinki, Tallinnaan matkustetaan Mega Star-laivan kansipaikoilla ja yö nukutaan L’Ermitage Hotellissa.  Hintaan sisältyy siis: 

bussikuljetukset

laivamatkat kansipaikoin ja buffet-ruokailu sekä meno- että paluumatkalla

majoitus kahden hengen huoneessa L’Ermitage Hotellissa sekä aamiainen

Jäsenen omavastuuhinta on 95 euroa. 

Tallinnaan ilmoittautuminen onnistuu tästä.

terveisin 

Hallitus