Jäsenkirje kesäkuu 2023

Kesäinen tervehdys!

Tässä uutiskirjeessä kerromme kesän jäsenedusta sekä syksyn jäsentapahtumista. 

Alennusta Pomppulinnamaailma Mikkelin lipuista

Talentia Etelä-Savo ry:n jäsenet saavat Talentian jäsenkortilla 5 euron alennuksen Pomppulinnamaailma Mikkelin normaalihintaisesta yhden päivän rannekkeesta, jolloin  rannekkeen hinnaksi jää 12 euroa (normaalihinta 17 euroa). Yksi jäsen voi käyttää enintään neljä lippua kesän aikana. Lippuetu on tarjolla yhteensä 100 lippuun ja etu on voimassa kesäkauden 2023 ajan.  Edun saa esittämällä Talentian sähköisen jäsenkortin lipunmyynnissä. Laskutusta varten Pomppulinnamaailma Mikkeli kirjaa ylös jäsenen nimen ja jäsennumeron. Lisätietoja Pomppulinnamaailmasta löydät täältä. 

Huomaathan, että muoviset jäsenkortit ovat vanhentuneet ja käytössä on ainoastaan sähköinen, mobiililaitteella toimiva jäsenkortti. Ohjeet sen käyttöönottoon saat täältä.

Risteily Tallinnaan 

Syksylle on koronan vihdoin helpotettua suunniteltu Tallinnan risteily, joka järjestetään 9-10.9.2023. Pohjolan Matkojen bussi kulkee reittiä Savonlinna-Mikkeli-Helsinki, Tallinnaan matkustetaan Mega Star-laivan kansipaikoilla ja yö nukutaan L’Ermitage Hotellissa.  Hintaan sisältyy siis: 

  • bussikuljetukset
  • laivamatkat kansipaikoin ja buffet-ruokailu sekä meno- että paluumatkalla
  • majoitus kahden hengen huoneessa L’Ermitage Hotellissa sekä aamiainen

Epävakaan maailmantilanteen vuoksi matkakustannukset ovat nousseet todella paljon, ja sen vuoksi olemme myös joutuneet nostamaan omavastuuosuuden hintaa, joka on nyt 95 euroa. Risteilyilmoittautuminen alkaa 17.6.2023 klo 10.00 ja päättyy 29.7.2023 tai aiemmin paikkojen täyttyessä. Jokainen osallistuja ilmoittautuu itse, vaikka ilmoittautumislomakkeella kysytäänkin huonekaveritoive. Ilmoittautuminen on voimassa, kun omavastuumaksu on maksettu yhdistyksen tilille. Ilmoittautumislinkki löytyy tästä.

Alueyhdistysten yhteinen tapahtuma Tanhuvaarassa 16-17.9.2023

Talentia Pohjois-Savon, Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Karjalan yhteinen tapahtuma herätti paljon kiinnostusta ja ennakkokyselyssä kaikki paikat varattiin täyteen. Lähempänä ajankohtaa tarkistamme ennakkoilmoittautujien tilanteen ja tiedotamme mahdollisista vapautuvista paikoista.

Mukavaa kesää! 

Hallitus