Stipendit

Yhdistys jakaa jäsenilleen stipendejä ammatillisen toiminnan tukemiseen.  Jokainen Talentia Uusimaa ry:n jäsen voi anoa stipendiä omaan alaansa liittyvään lisäkoulutukseen tai omaan työhönsä liittyviin opintomatkoihin. Perusammattitutkintoon stipendiä ei voi saada.

Stipendin saamisen edellytykset:

• jäsenmaksun tulee olla maksettu
  • stipendi maksetaan, kun saaja toimittaa opinnoistaan/matkastaan kirjallisen raportin yhdistykselle

Stipendin myöntää yhdistyksen hallitus määrärahojen puitteissa. Pitkiin koulutuksiin stipendi myönnetään vain yhden kerran koulutuksen kuluessa. Hakija voi saada stipendiä enintään 170 e vuodessa. Yhdistyksessä aktiivisesti toiminut jäsen voi saada enintään 200 e vuodessa. Yhdistyksen hallitus päättää stipendeistä hallituksen toukokuun ja marraskuun kokouksissa. Kokousaikataulut voit tarkistaa yhdistyksen nettisivujen etusivulta.

Stipendihakemuksesta tulee ilmetä

• hakijan nimi, sosiaaliturvatunnus ja yhteystiedot tilitietoineen
  • kustannusarvio koulutuksesta/opintomatkasta (kaikki kulut, myös palkaton vapaa)
  • selvitys muusta taloudellisesta tuesta (työnantajan maksama, muut avustukset)
  • opintomatkan tai koulutuksen ohjelma
  • päätöskopio pääsystä opintomatkalle/koulutukseen

Hakemus tulee lähettää ennen koulutusta/opintomatkaa. Pitkissä koulutuksissa stipendiä voi hakea koulutuksen kuluessa. Yhdistyksen hallituksen stipendivastaava pitää luetteloa stipendien saajista, kohteista ja raporteista. Raportteja voidaan julkaista yhdistyksen lehdessä/tiedotteessa.

Vuonna 2019 stipendihakemukset käsitellään seuraavan kerran yhdistyksen hallituksen joulukuun kokouksessa 10.12.2019. Jätä siis stipendihakemuksesi tähän mennessä.

Lähetä hakemus sekä raportti sähköpostilla stipendi- ja koulutusvastaavalle Päivi Lehtiselle tum.stipendit(at)elisanet.fi. Päiviltä voi myös kysyä lisätietoja.