edustus

Yhdistyksen perustamisvuosi

1964

Jäsenkriteerit

Sosiaalialan korkeakoulutetut, esim. sosiaalialan yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneet tai niitä opiskelevat henkilöt, jotka asuvat, työskentelevät ja/tai opiskelevat yhdistyksen toiminta-alueella. Yhdistyksen toiminta-alueena ovat seuraavat kunnat: Askola,Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Sipoo, Tuusula, Vantaa.

Yhdistyksen toiminnan tavoitteet

Toimia sosiaalialan erityiskoulutettujen ja alan opiskelijoiden edunvalvontajärjestönä; lisätä jäsentensä palvelussuhde- ja
edunvalvontatietoutta, aktivoida jäseniä yhdistyksen toimintaan, lisätä ammatillisia vaikutusmahdollisuuksia, helpottaa jäsenistön yhteydenpitoa sekä kehittää yhdistyksen johtamista ja työtaisteluvalmiutta.

Yhdistyksen toiminnan kuvaus

Yhdistyksen toiminta sisältää kokouksia, tiedotusta, stipendien myöntämistä jäsenistölle, virkistystä, matkoja, juhlia, koulutusta, tapaamisia, jäsenpalveluja ja emo-Talentian toimintaan osallistumista.

Yhdistyksen erityisvahvuudet

Hallitus koostuu aktiivijäsenistä eri puolilta yhdistyksen toiminta-aluetta ja hallituksen jäsenet edustavat eri ammattiryhmiä. Monet toimivat aktiivisesti myös ammatillisissa yhdistyksissä. Jäsenistön pitkäaikaiset toimijat tuntevat toisensa hyvin ja uusia toimijoitakin on saatu mukaan. Yhdistyksestä on ollut useita vuosia edustajia Talentian liittovaltuustossa. Yhdistyksellä on ollut toimintaa myös paikallisesti.

Tiedotus

Yhdistyksen jäsentiedote lähetetään sähköpostitse jäsenille vähintään kaksi kertaa vuodessa.

Jäsenistö/ työssäkäyvät/opiskelijat/ eläkeläiset

Talentia Uusimaa ry:ssä jäseniä on 2653 (5.2.2024).

Emeritas eläkeläistoiminta

Hyvä eläkeläisjäsen ja eläkkeelle lähitulevaisuudessa siirtyvä jäsen.
Emeritas eläkeläisten toimintaa luotsaavat Kirsti Huvinen ja Päivi Domnick. Vuoden ensimmäisessä Emeritas tapaamisessa maaliskuussa ideoimme kuluvan vuoden toimintaamme ja tiedotamme tulevista tapahtumista sähköpostitse yhdistyksen eläkeläis jäsenille. Jatkotapaamiset maaliskuun jälkeen noin kerran kuukaudessa tai joka toinen kuukausi tavaten kiinnostuksen mukaan eri puolilla yhdistyksemme toiminta-aluetta. Jos olet yhdistyksen varsinainen jäsen, mutta lähitulevaisuudessa siirtymässä eläkkeelle olet tervetullut mukaan toimintaamme. Tiedon tulevista tapahtumista saat tällöin yhdistyksemme muiden tiedotuskanavien kautta.