Talentia Kymenlaakso ry on sosiaalialan ammattilaisten paikallinen yhdistys

Talentia Kymenlaakso ry:n hallitus

Hallituksen tehtäviä

• hallituksen on lain ja sääntöjen sekä yhdistyksen päätösten mukaan huolellisesti hoidettava yhdistyksen asioita
  • hallitus edustaa yhdistystä: yhdistysrekisteri- ja verotusasiat, yms. viranomaisasiat
  • yhdistyksen päättävien elinten kokousten valmistelu (syys- ja kevätkokoukset)
  • yhdistyksen kokouspäätösten täytäntöönpano
  • yhdistyslain nojalla hallitus mm. pitää jäsenrekisteriä, hyväksyy ja erottaa jäsenet sekä edustaa yhdistystä

Hallituksen jäsenet vuonna 2022

Puheenjohtaja Ritva Tampio

Varapuheenjohtaja Nina Lindeman

Hallituksen muut jäsenet ja varajäsenet:

Mirja Piispa Mirja Michelsson
Piia Ojala Eliisa Sutela
Siri Jokivuori Kati Klemettilä
Kati Kurtti   Marjukka Heikkilä
Hanna Meriläinen  Maija Björkas
Pirkko Haikara Marja Kiiski

Hallituksen jäsenten tehtävät:

• Sihteeri Marjukka Heikkilä
  • Jäsensihteeri Pirkko Haikara
  • Rahastonhoitaja Hanna Meriläinen
  • Viestintävastaava Kati Klemettilä, Ritva Tampio, Nina Lindeman ja Maija Björkas
  • Työtaistelu/järjestövalmiuspäällikkö:
    • Etelä-Kymenlaakso: Kati Klemettilä, varalla Hanna Meriläinen
    • Pohjois-Kymenlaakso: Marja Kiiski, varalla Mirja Piispa
  • Opiskelijavastaava Mirja Michelsson
  • Koulutusvastaava Kati Kurtti
  • Jäsenhankintavastaava Siri Jokivuori

Talentia Kymenlaakso ry:n hallituksen jäsenten valitseminen

Hallituksen jäsenet on valittu vuosikokouksessa Pyhtäällä marraskuussa 2021  Seuraavat toimihenkilövalinnat tehdään syyskokouksessa marraskuussa 2022.

Hallituksen jäsenet on valittu kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Joka vuosi avautuu uusia hallituspaikkoja. Hallitukseen tarvitaan aina sekä kokeneita ammattilaisia että uusia innokkaita tekijöitä.  Lisätietoja voit pyytää sähköpostitse kymenlaakso@talentia.fi tulemalla mukaan tapaamisiin tai kevät- ja syyskokouksiin.

Hallitusjäsenten kulukorvaukset

Hallituksen jäsenille ei makseta palkkaa eikä palkkioita luottamustehtävän hoitamisesta. Jäsenillä ei ole työaikaa eikä työvelvoitteita. Tehtävien hoitamisesta syntyneet kulut korvataan todellisten kustannusten mukaan. Hallituksen jäsenet saavat alennusta järjestämiensä Talentia Kymenlaakson tapahtumien osallistumismaksuista. Hallituksen jäsenet pääsevät maksutta Talentin järjestämiin yhdistystoiminnan koulutuksiin.

Palautetta ja toiveita hallitukselle

Voit lähettää viestejä hallituksen jäsenille sähköpostilla: kymenlaakso@talentia.fi.

Hallituksen kokouksiin ovat tervetulleita kaikki yhdistyksen jäsenet.