Talentian valtuustovaalien Kymenlaakson ehdokkaat esittäytyvät

Pirkko Haikara nro 44

Koulutustaustani on sosionomin opintojen kautta sosiaalityöntekijäksi. Olen tehnyt työtä moninaisissa ympäristöissä; pitkä rupeama vammaisjärjestötyössä, tämän jälkeen kehittämistehtävissä, sosiaalityötä olen tehnyt lapsiperheiden sosiaalityön ja sijaishuollon tehtävissä, lastensuojelulaitosten palvelupäällikkönä ja nykyinen tehtäväni on sosiaali- ja potilasasiavastaavan työssä. Nämä kaikki työtehtäväni ovat tuoneet sosiaalialan eri ilmiöt tutuksi ja nykyisessä työssäni näen kuinka eettisesti ristiriitaisissa tilanteissa sekä suuren työmäärän paineissa sosiaalialalla ja varhaiskasvatuksessa tänä päivänä työskennellään. Edunvalvonta on ollut useissa työtehtävissäni läsnä ja sydämeni palaa sille myös ammattiyhdistystoiminnassa. Talentia Kymenlaakson hallitukseen olen kuulunut jo useita vuosia ja kantanut korteni yhteiseen toimintaan jäsensihteerin ja työtaistelupäällikön ominaisuudessa. Nyt haluaisin vaikuttaa myös valtakunnan tasolla liittovaltuusto työskentelyssä. Tiedän sen, että yksin ei muutoksia tehdä, vaan yhteistyössä työskennellen. Kohtaamisen ja kuuntelun taidot ovat vahvuuksiani työelämässä. Nyt haluaisin tehdä työtä vetovoimaisen ja reilun työelämän puolesta. Olen sinua varten – Kiitos äänestäsi <3

Terveisin Pirkko

Kati Klemettilä nro 45

Olen ollut Talentian jäsenenä noin 15 vuotta ja Talentia Kymenlaakson hallituksessa nyt viidettä vuotta. Toimin hallituksessa viestintävastaavana. Olen kokenut yhdistystoiminnan ja hallitustyöskentelyn mielenkiintoisena ja tärkeänä mahdollisuutena vaikuttaa sosiaalialan ammattilaisten asemaan.

Työskentelen hyvinvointialueen ohjaus- ja valvontayksikössä valvontakoordinaattorina. Vastuualueena minulla on kehitysvammaisten ja vaikeavammaisten asumispalvelut, sosiaalityö sekä päivätoiminnan palvelut. Olen työskennellyt myös aikuissosiaalityössä, päihdepalveluissa sekä lastensuojelun sijaishuollossa, joten minulla on laaja kokemus eri sosiaalipalveluista.

Haluan olla mukana vaikuttamassa sosiaalialan tulevaisuuteen ja erityisesti sosionomien asemaan työelämässä. Sosiaalialan veto- ja pitovoima on tällä hetkellä heikkoa. Tilanteen parantaminen vaatii yhteistä työtä ja näen liittovaltuuston yhtenä mahdollisuutena vaikuttaa.

Ritva Tampio nro 46

Haluan vaikuttaa ammattijärjestömme kautta sosiaalialan edunvalvontaan ja siksi olen ehdolla liittovaltuustoon. Sekä julkisella että yksityisellä puolella työskentelevien sosiaalityöntekijöiden ja sosionomien lisäksi mielestäni on tärkeä muistaa myös varhaiskasvatuksessa työskentelevät jäsenemme. ”Yhdessä olemme enemmän.”

Olen ollut liittovaltuuston varajäsenenä ja toivon jatkossa pääseväni varsinaiseksi jäseneksi. Talentian järjestötoimikunnan jäsenenä olen ollut neljä vuotta ja sen jälkeen Talentian järjestö- ja yhdistystoiminnan kehittämisryhmässä viime ja tämän vuoden.

Toimin Talentia Kymenlaakson puheenjohtajana ja olen lisäksi Terveyssosiaalityö ry:n hallituksen jäsen. Työskentelen sosiaalityöntekijänä hyvinvointialueella terveyssosiaalityössä keskussairaalassa ja asun Kotkassa.

Anu Vanhala-Taimisto nro 47

Olen JUKO:n päätoiminen pääluottamusmies Kymenlaakson hyvinvointialueella. Työni kautta uskon pystyväni nostamaan esille sosiaalialan henkilöstön näkemyksiä myös liittovaltuustossa. Olen ihmisenä asioihin tarttuva. Pohdiskelen asioita monelta kannalta ja yritän nähdä asiat laajasti, myös ne erilaiset näkökulmat. Pidän ryhmätyöskentelystä ja sitähän valtuustotyöskentely parhaimmillaan on – yhdessä yhteisten asioiden eteen työskentelyä!

Miksi liittovaltuustoon?
Valtuusto päättää mm. tavoitteista virka- ja työehtosopimusneuvotteluissa, työtaisteluihin ryhtymisestä sekä tekee päätöksiä, joilla on eritavoin vaikutusta sosiaalialalla työskentelyyn, koulutukseen ja alan kehittymiseen. Valtuusto on Talentian jäsenten ääni ja uskon pääluottamusmiestyöni kautta pystyväni tuomaan jäsenten ääntä kuuluville. Koen, että osaamiselleni on Talentian liittovaltuustossa käyttöä.

Kiitos kun äänestät minua Kymenlaakson edustajaksi!Liittovaltuustovaalit lähestyvät

Talentian valtuustovaaleissa 2024 äänioikeutettuja ovat kaikki 1.3.2024 jäsenrekisteriin merkityt jäsenet ja vaaliluettelo on lista äänioikeutetuista jäsenistä.
Vaalijärjestyksen mukaisesti vaaliluettelo on nähtävillä 15.3.-31.3.2024 välisen ajan alueyhdistyksessä. Lista on samaan aikaan nähtävillä myös Talentian toimistolla. Jäsen voi halutessaan tulla tarkistamaan listan paikan päälle eli varmistaa äänioikeutensa. Vaaliluetteloiden oikaisuvaatimusaika päättyy 7.4.2024. Oikaisuvaatimus tulee tehdä kirjallisena Talentian keskusvaalilautakunnalle.
Jos haluat tarkistaa onko nimesi vaaliluettelossa, ota yhteyttä sähköpostitse kymenlaakso@talentia.fi.

Sinustako luottamusmies Kymenlaakson hyvinvointialueelle?

Akavalaisen liiton jäsen – On aika valita luottamusmiehet Kymenlaakson hyvinvointialueelle 1.4.2023-31.12.2025! Voit itse asettua ehdolle, jos olet

  • Kymenlaakson hyvinvointialueen palveluksessa oleva viranhaltija/työntekijä ja
  • jonkin JUKO:n jäsenyhdistyksen/liiton maksava jäsen

Ilmoita halukkuudestasi ryhtyä ehdolle luottamusmieheksi tai varaluottamusmieheksi maanantaina 20.2.2023 klo 24:n mennessä. Ilmoitukset sähköpostitse nykyisille pääluottamusmiehille: Anu Vanhala-Taimisto (anu.vanhala-taimisto@kymenhva.fi) tai Johanna Salmio (johanna.salmio@kymenhva.fi)

Tule tekemään kanssamme historiaa, kun järjestämme hyvinvointialueellamme ensimmäistä kertaa luottamusmiesvaalit!

Vaalit järjestetään tiistaina 21.2.2023 klo 15-15.30 Keltakankaan terveysaseman neuvotteluhuoneessa, kerros 5 (osoite Sairaalankaari 15). Muista ottaa mukaan liittosi jäsenkortti. Voit osallistua vaalikokoukseen myös Teamsilla. Sähköinen osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista, jonka yhteydessä varmistetaan jäsenyys. Ilmoittautuminen: Anu Vanhala-Taimisto (anu.vanhala-taimisto@kymenhva.fi)
#haluammetekoja

 


 

Talentia Kymenlaakso ry:n 50-vuotisjuhlien ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 6.9.2021. Lisätietoja saat tapahtumailmoituksesta, joka julkaistaan 2.9.2021. Jokaisen jäsenen tulee ilmoittautua täyttämällä henkilökohtaisesti ilmoittautumislomake. Paikka varmistetaan maksamalla illalliskortti heti ilmoittautumisen jälkeen.

Tällä hetkellä meillä on tieto, että juhlatilaan voidaan rajoitusten vuoksi ottaa 120 juhlavierasta.


Kevään kuulumisia hallituksesta

Talentia Kymenlaakso ry:n hallitus on aloittanut vuoden 2021 toiminnan suunnittelun koronapandemian varjostaessa tulevaisuutta ja aluehallintoviraston 4.3.2021 antaman kokoontumisrajoituksen takia kevätkokous pidetään 24.3.2021 etäkokouksena Teams:n välityksellä.

Tälle vuodelle suunnitelluista tapahtumista olemme tiedottaneet jäsenkirjeessä ja tiedot löytyvät myös näiltä kotisivuiltamme (yhdistys/toimintamme). Tarkoitus on tarjota ammatillista ja edunvalvontaan liittyvää tietoa sekä virkistystä.

Vuoden kohokohtana on yhdistyksemme 50-vuotisjuhla, mikä järjestetään 9.10.2021 Kotkan Höyrypanimolla.

Otamme mielellään vastaan jäsenten toiveita ja ideoita. Voit lähettää vapaamuotoisen sähköpostin tai viestin facebook-sivuilta. Hallituksen jäseniä voi napata hihasta työpaikoilla tai yhteisissä tapaamisissa. Me lähetämme jäsenille sähköpostiin jäsenkirjeitä muutaman kerran vuodessa. Varmista, että yhteystietosi ovat oikein Talentian jäsenrekisterissä!

Hyvää alkanutta vuotta 2021 toivottavaa

Talentia Kymenlaakso ry:n hallituksen puolesta

puheenjohtaja Ritva Tampio

 

Pysyvä tiedote

Hallitukseen tarvitaan vuosittain uusia jäseniä

Kiinnostaako sinua yhdistystoiminta? Haluaisitko osallistua sosiaalialan kehittämiseen ja yhteistyöhön samanhenkisten ihmisten kanssa? Onko sinulla ideoita jäsen- ja virkistystoimintaan? Onko edellinen ammattisi tai kiinnostuksen kohteesi taloudenhallinnan saralla? Tai onko sinulla sana hallussa ja palava halu jakaa omaamistasi? Syksyisin hallitukseen valitaan uusia jäseniä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hallituksen jäsenet tavoitat parhaiten lähettämällä sähköpostia: kymenlaakso@talentia.fi