#haluammetekoja


Talentia Kymenlaakso ry:n 50-vuotisjuhlien ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 6.9.2021. Lisätietoja saat tapahtumailmoituksesta, joka julkaistaan 2.9.2021. Jokaisen jäsenen tulee ilmoittautua täyttämällä henkilökohtaisesti ilmoittautumislomake. Paikka varmistetaan maksamalla illalliskortti heti ilmoittautumisen jälkeen.

Tällä hetkellä meillä on tieto, että juhlatilaan voidaan rajoitusten vuoksi ottaa 120 juhlavierasta.

 


Kevään kuulumisia hallituksesta

Talentia Kymenlaakso ry:n hallitus on aloittanut vuoden 2021 toiminnan suunnittelun koronapandemian varjostaessa tulevaisuutta ja aluehallintoviraston 4.3.2021 antaman kokoontumisrajoituksen takia kevätkokous pidetään 24.3.2021 etäkokouksena Teams:n välityksellä.

Tälle vuodelle suunnitelluista tapahtumista olemme tiedottaneet jäsenkirjeessä ja tiedot löytyvät myös näiltä kotisivuiltamme (yhdistys/toimintamme). Tarkoitus on tarjota ammatillista ja edunvalvontaan liittyvää tietoa sekä virkistystä.

Vuoden kohokohtana on yhdistyksemme 50-vuotisjuhla, mikä järjestetään 9.10.2021 Kotkan Höyrypanimolla.

Otamme mielellään vastaan jäsenten toiveita ja ideoita. Voit lähettää vapaamuotoisen sähköpostin tai viestin facebook-sivuilta. Hallituksen jäseniä voi napata hihasta työpaikoilla tai yhteisissä tapaamisissa. Me lähetämme jäsenille sähköpostiin jäsenkirjeitä muutaman kerran vuodessa. Varmista, että yhteystietosi ovat oikein Talentian jäsenrekisterissä!

 

Hyvää alkanutta vuotta 2021 toivottavaa

Talentia Kymenlaakso ry:n hallituksen puolesta

puheenjohtaja Ritva Tampio

 

 

Pysyvä tiedote

Hallitukseen tarvitaan vuosittain uusia jäseniä

Kiinnostaako sinua yhdistystoiminta? Haluaisitko osallistua sosiaalialan kehittämiseen ja yhteistyöhön samanhenkisten ihmisten kanssa? Onko sinulla ideoita jäsen- ja virkistystoimintaan? Onko edellinen ammattisi tai kiinnostuksen kohteesi taloudenhallinnan saralla? Tai onko sinulla sana hallussa ja palava halu jakaa omaamistasi? Syksyisin hallitukseen valitaan uusia jäseniä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hallituksen jäsenet tavoitat parhaiten lähettämällä sähköpostia: kymenlaakso@talentia.fi