Osaava varhaiskasvatus -hanke

Osaava varhaiskasvatus -hanke

Hei Varhaiskasvatuksen ammattilainen!

Kutsumme sinua mukaan Osaava varhaiskasvatus -hankkeen ryhmähaastatteluihin. Toteutamme haastatteluja kesäkuusta elokuun loppuun saakka. Tule keskustelemaan muiden varhaiskasvatuksen ammattilaisten kanssa työstäsi. Haastattelut toteutetaan koulutustaustan mukaisesti, ja ne ovat kestoltaan noin 1,5h. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa varhaiskasvatustyöstä käytävään keskusteluun.

Hanke on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama ja olemme kiinnostuneita kuulemaan juuri sinun näkemyksiäsi ajankohtaisista varhaiskasvatuksen asioista. Toivomme tutkimuksen välittävän päätöksentekoon mahdollisimman moniäänistä näkemystä päiväkodin arjesta ja siksi osallistumisesi on tärkeää. Tutkimuksen avulla pyritään vaikuttamaan alan veto- ja pitovoimaan.

Ilmoittaudu mahdollisimman pian ottamalla yhteyttä Osaava varhaiskasvatus -hankkeen suunnittelijaan Reijaan.

Ilmoita Reijalle yhteystietosi, josta sinun tavoittaa. Kerro viestissäsi hieman koulutustaustastasi ja työkokemuksestasi varhaiskasvatuksessa. Tämän jälkeen Reija lähettää sinulle linkin sähköiseen kalenteriin, josta voit valita itsellesi sopivia haastatteluaikoja.

Käsittelemme tietojasi noudattaen tietosuojalainsäädäntöä ja tutkimuseettisiä periaatteita. Videotallenteet hävitetään heti, kun haastattelut ovat kirjoitettu puhtaaksi, eikä tutkimukseen osallistuvia voida tunnistaa tutkimustuloksista, selvityksistä ja julkaisuista. Osallistuville toimitamme tarkemman selvityksen siitä, miten toteutamme hyvää tieteellistä käytäntöä ja tutkimuksen eettisiä ohjeita. Mikäli sinulla on jo nyt kysyttävää tutkimuksesta, vastaamme mielellämme.

Ystävällisin terveisin,

Projektisuunnittelija Reija Ahola p. 029 4120544 s.posti: reija.ahola@helsinki.fi

Hankkeen johtaja Satu Valkonen  p. 050-3114385  s.posti: satu.m.valkonen@helsinki.fi