Vuosikokous

Kapenen vuosikokous lauantaina 3.10.2020 Helsingissä

Tervetuloa Kapenen vuosikokoukseen lauantaina 3.10.2020. Voit osallistua vuosikokoukseen tulemalla paikan päälle tai osallistuen etänä Teams-sovelluksen kautta. Olemme ottaneet koronatilanteen huomioon ja kokoustamme brunssin kera ravintola Trattoria Sognon väljähkössä, vain meille varatussa kabinettitilassa. Kokouksen lisäksi jäsenillämme on mahdollisuus keskustella Talentian puheenjohtajaehdokkaan Jenni Karsion kanssa perheneuvolan nykytilasta ja tulevaisuuden näkymistä. Jenni Karsio osallistuu Kapenen vuosikokoukseen ja on kiinnostunut kuulemaan perheneuvolakentän ajankohtaisia kuulumisia. Voit tutustua Talentian puheenjohtajaehdokas Jenni Karsioon etukäteen täältä. Kokouksen päätteeksi siirrymme KOM-teatteriin katsomaan Poika-esitystä. Myös KOM-teatteri on ottanut toiminnassaan huomioon koronatilanteen ja voit lukea KOM-teatterin yleisöturvallisuusohjeet heidän sivuiltaan.

 

MITÄ: Kapenen vuosikokous, brunssi ravintola Trattoria Sognossa ja KOM-teaterin Poika-esitys
MILLOIN: 3.10.2020 alkaen
MISSÄ: Ravintola Trattoria Sogno, Runeberginkatu 60, Helsinki, KOM-teatteri
AIKATAULU: klo: 11.00 brunssi, noin klo: 12.30-14.00 vuosikokous ja keskustelua Talentia puheenjohtajaehdokkaan Jenni Karsion kanssa, KOM-teatterin Poika esitys klo: 15.00
MUUTA: Omavastuu jäsenille 15 euroa (sis. brunssin, teatterin)
MUISTA: ilmoittaudu kapene@talentia.fi viimeistään 17.9.2020 mennessä ja ilmoita osallistutko brunssille ja kokoukseen sekä teatteriin vai osallistutko ainoastaan etänä kokoukseen. Ilmoita samalla myös mahdolliset erityisruokavaliot.
Mikäli olet jo ilmoittautunut, mutta et pääse paikan päälle tai haluat osallistua kokoukseen sittenkin etänä, ilmoita siitä viim. 17.9.2020, jolloin palautamme maksamasi omavastuuosuuden sinulle.