Kapenen jäsenkysely

Vuosi 2023 on ollut kasvatus- ja perheneuvonnan sosiaalityöntekijöille muutoksia täynnä hyvinvointialueille siirtymisen myötä ja aika monessa perheneuvolassa työtä tehdään edelleen 2023 vuoden lopussa keskellä melkoisia organisatorisia myllerryksiä. Näissä muutoksen tuulissa ammatillinen järjestäytyminen, tiedonkeruu ja edunvalvonta ovat erityisen tärkeitä.

Kapene ry haluaa olla jäsentensä edunvalvonnan tukena tulevina vuosina kun hyvinvointialueen palveluita tehostetaan ja uudelleen organisoidaan. Lisäksi yhdistys haluaa nostaa kasvatus- ja perheneuvonnasta käytyyn julkiseen keskusteluun ja kehittämistyöhön työntekijöiden kokemuksista tuotettua tietoa päätöksenteon tueksi. 

Kasvatus- ja perheneuvonnan sosiaalityöntekijät ry teettää kyselyn kaikille kasvatus- ja perheneuvonnan sosiaalityöntekijöille, johtaville sosiaalityöntekijöille ja vastaavissa tehtävissä yliopistolla, kolmannella sektorilla tai yksityisellä sektorilla toimiville. Jäsenkyselyssä kartoitetaan laajasti perheneuvolan sosiaalityöntekijöiden palkkausta, työoloja, ammatillista johtamista ja lisäkoulutusmahdollisuuksia. Kapene ry on kiinnostunut kuulemaan, mikä tällä hetkellä motivoi tekemään kasvatus- ja perheneuvontaa ja mikä taas estää tai työntää pois perustyöstä ja työn imusta. Jäsenkyselyn vastauksia hyödynnetään  yhdistyksen toiminnan pitkäjänteiseen suunnitteluun ja toiminnan kohdentamiseen palvelemaan paremmin sosiaalityöntekijöiden toiveita.

JÄSENKYSELY
– vastausaika 15.11-30.12.2023
– kyselyyn voi vasta vaikka et kuuluisi Kapene ry:n tai Talentiaan
– Kyselyn vastaukset kerätään anonyymisti ja kyselyn vastaamiseen menee alle 10 minuuttia.
– kaikkien vastanneiden kesken yhdistys arpoo upean Marimekon Bucket Unikko laukun!

TÄSSÄ LINKKI JÄSENKYSELYYN: https://forms.gle/ezngeuCVotrVdjqs8

Kiitos kun käytät hetken arvokasta aikaasi jäsenkyselyyn. Vastaamalla tuet arvokasta yhdistystoimintaa ja vahvistat kasvatus- ja perheneuvonnan sosiaalityöntekijöiden ammatillista edunvalvontaa.

Jäsenkyselyyn toivotaan mahdollisimman paljon vastauksia ympäri Suomen, joten laitetaan viidakkorumpu soimaan ja mainostetaan jäsenkyselyä omalla työpaikalla ja yhteistyökumppaneille. Voit tulostaa mainoksen jäsenkyselystä työpaikkasi kahvihuoneen pöydälle klikkaamalla kuvaa ja tai mainostaa jäsenkyselyä sähköpostitse.