Uutiskirje 2.4.2023

Keväinen tervehdys! 

Vuosikokouksen päätöksiä

Yhdistyksemme sääntömääräinen vuosikokous järjestettiin 21.3.23. Kokouksessa hyväksyttiin ehdotetut sääntömuutokset ja valittiin uusi hallitus. Erovuoroisista jäsenistä varajäsen Saila Hagman-Tahvanainen jäi pois hallitustyöskentelystä. Lisäksi pitkäaikainen hallituskonkarimme ja yhdistysaktiivimme Kyllikki Klemm toivoi vapautusta varajäsenen tehtävistään. Kiitämme Sailaa ja Kyllikkiä hallitustyöskentelystä!

Yhdistyksen puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja valitaan vuosittain ja näissä tehtävissä valittiin jatkamaan nykyinen puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. Erovuoroiset jäsenet Tanja Lillman, Kaarina Mehto ja Anneli Tanttu valittiin jatkamaan, lisäksi uusiksi hallituksen jäseniksi valittiin Minna Hautala, Eeva Karjalainen ja Leila Prusila Tervetuloa mukaan toimintaan! Saimme näillä henkilövalinnoilla lisättyä hallituksen lukumäärää yhdellä varsinaisella ja yhdellä varajäsenellä. Sääntöjemme mukaan hallituksessa voi olla 6–8 jäsentä puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan lisäksi. 

Hallituksen kokoonpano vuodelle 2023 on seuraava:

puheenjohtaja Sini Hintikainen, varapuheenjohtaja Anna-Liisa Valkama, 

Varsinaiset jäsenet ja heidän henkilökohtaiset varajäsenensä: 

Katri Hautsalo                  varajäsen Martta Viisanen

Kati Jääskeläinen           varajäsen Hanna Moilanen

Martina Kiiski                   varajäsen Eija Räsänen

Tanja Lillman                   varajäsen Leila Prusila

Anneli Tanttu                   varalla Tiina Teinilä-Pitkänen

Kaarina Mehto                 varajäsen Virpi Siiskonen

Eeva Karjalainen             varajäsen Minna Hautala

Huhtikuun jäsentapahtuma

Järjestämme Hewennassa Luovuuden työpajan 22.4.23 klo 11.00. Pajan kesto on kolme tuntia. Hewenna sijaitsee osoitteessa Rouhialankatu 4. Mukaan mahtuu 11 ensimmäistä ja omavastuumaksu on 10 euroa. Omavastuumaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Hewennasta kerrotaan pajasta näin: 

Paja alkaa herättelevällä lyhyellä yhteisellä luovuutta herättelevällä ja ohjatulla meditaatiolla Kuu -salissa. Sen jälkeen siirrymme Aurinko -saliin työstämään joko Unisiepparia tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi voimakorua itselle. Käytettävät materiaalit sisältyvät hintaan, samoin työpajan aikana tarjolla olevat virvokkeet. Paikalla on kaksi ohjaajaa auttamassa ja ohjaamassa. 

Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 3.4. klo 18.00 tästä ja päättyy 15.4. tai aiemmin, jos paikat tulevat täyteen. Tervetuloa mukaan!

Mukavaa alkavaa kevättä!

Talentia Etelä-Savo ry:n hallitus