Tule kuuntemaan aivoterveyden asiantuntijaa Mona Moisalaa


Kevätkokouksen yhteydessä on luvassa erinomainen jäsentapahtuma. Lopeta siis hetkeksi multitaskaaminen, pysähdy kiireen keskellä ja tule mukaan!

Kevätkokokouksen yhteydessä 26.3. järjestetään jäsentapahtuma

 

Jäsentapahtumassa kuulemme aivoterveyden asiantuntija Mona Moisalan puheenvuoron. Luennolla saat vastauksia muun seuraaviin kysymyksiin: Miten multitasking ja jatkuvat keskeytykset vaikuttavat aivoihin keskittymiseen ja työtehoon? Mistä tiedän kuinka aivoni voivat? Voiko keskittymiskykyä elvyttää? Kuinka aivoterveyttä voi vaalia pienin arkisin teoin?

Mona Moisala on psykologian tohtori ja aivoterveyden asiantuntija. Mona on tutkinut muun muassa sitä, mitä aivoissa tapahtuu, kun ihminen multitaskaa, tai kun aivot ovat ylikuormittuneessa tilassa. Nykyisessä toimessaan työterveyspsykologina (Heltti Oy) hän pohtii vielä kokonaisvaltaisemmin sitä, miten omasta hyvinvoinnistaan voi pitää huolta arjen informaatiotulvan ja kiireen keskellä. Hän on julkaissut professori Minna Huotilaisen kanssa kirjan ”Keskittymiskyvyn elvytysopas”, jossa annetaan käytännönläheisiä vinkkejä keskittymiskyvyn terästämiseen ja aivojen hyvinvoinnista huolehtimiseen niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin.

Luento toteutuu etäyhteyksin.

Ilmoittaudu mukaan kevätkokoukseen, Mona Moisalan luennolle ja brunssille 18.3.2022 mennessä sähköpostiin: vammaisala(a)talentia.fi

Kokoukseen ja luennolle voi osallistua myös etänä. Etäosallistujien ilmoittautuminen päättyy 24.3.2022.

 

Kevätkokous ja jäsentapahtuma

 

Aika       

26.3.2022

kello 12 – 15:30

 

Paikka    

Kulttuuritehdas Korjaamo

Töölönkatu 51 A-B

00250 Helsinki

 

Ohjelma

kello 12            Brunssi

kello 13            Kevätkokous. Käsitellään sääntömääräiset asiat ja täydennetään hallitusta

kello 14:15        Mona Moisalan asiantuntijapuheenvuoro aivoterveydestä

kello 15:30      Tilaisuus päättyy

 

Tervetuloa!

T. Vammaisala Talentia ry:n hallitus