Javiera Marchant Aedon yhdenvertaisuuskoulutus

 

MISSÄ: Etänä, Teams-sovelluksen kautta

MILLOIN: Lauantaina 26.3. klo 9-17 (sisältää lounastauon ja pienempiä taukoja)

Koulutuksen vetäjän toimii Javiera Marchant Aedo, joka on tamperelainen ja chileläinen juontaja, aktivisti ja yhdenvertaisuuskouluttaja. Hän on päivätyössään opiskellut johtamisen, kouluttamisen ja vaikuttamisen eri keinoja, ja yhdistänyt nämä taidot vuosikymmenten varrella kartuttamiinsa tietoihin. Yhdenvertaisuuskoulutuksissa Javiera painottaa, että tietoisuuden lisäksi on tärkeää olla aktiivinen toimija eriarvoisten rakenteiden purkamiseksi. Tai kuten yksi Javieran lempisanonnoista kuuluu: ei riitä, ettei ole rasisti, on oltava aktiivinen antirasisti.

Koulutuksessa käydään läpi isoja ja tärkeitä kokonaisuuksia, kuten yhteiskunnan normatiivisuus ja normikriittisyys, valtasuhteet ja määrittelyvalta, rasismi, valkoisuus ja anti-rasismi, vähemmistöstressi, etuoikeudet sekä turvallisemman tilan periaatteet. Koulutukseen sisältyy keskustelua sekä yksilö- ja ryhmätehtäviä.

Koulutuksen avulla saat valmiudet kohdata ja tukea erilaisten vähemmistöjen tarpeita, kehittää ja kyseenalaistaa omia yhdenvertaisuuteen liittyviä taitojasi sosiaalialan työssä.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen talentia.ilmoittautumiset@gmail.com ilmoittamalla koko nimesi, sähköpostiosoitteesi (koulutuskutsua varten), koulutustaustasi ja tehtävänimikkeesi. Ilmoittautuminen alkaa 21.2. ja mukaan mahtuu 25 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Koulutus pidetään etänä Teams-sovelluksen kautta, joten varmista että sinulla on käytössäsi joko tietokone/tabletti, jossa on ladattuna tuo kyseinen sovellus. Saat parin päivän sisällä ilmoittautumisestasi vahvistuksen sähköpostiisi.