Puheenjohtajan palsta 6/2020

Näin vuoden lopussa luon katsauksen Sosiaalitoimen sosiaalityöntekijät ry:n menneeseen vuoteen 2020. Hallituksemme jäsen Heikki Ranta aloitti podcastit ja ensimmäisinä vierainaan hänellä olivat hallituksen puheenjohtaja Sari Savikko ja hallituksen jäsen Teija Virtanen. Aiheena heillä oli Sosiaalitoimen sosiaalityöntekijät ry:n toiminta. Käykääpä kuuntelemassa!

Vuonna 2020 hallituksen puheenjohtaja Sari Savikko kirjoitti viisi puheenjohtajan kirjoitusta, vahvaa ammatillista pohdintaa ja kuten Sari on todennut ”sosiaalityöntekijä ja ylpeä siitä”.  Sivuiltamme löytyy myös sote-kannanottomme 2020. Kannamme huolta mm. sosiaalihuollon asiakkaidemme oikeuksista.  Vilkaiskaa myös ”maailmalla sanottua-palstaa” ja lopuksi hallituksemme varajäsenen Pirkko Niemen matkasta Sosiaalitoimen sosiaalityöntekijöiden ry:n yhdistystoimintaan ja Pirkkoa lainaten ” yhdistystoiminta on voimaannuttavaa”.

Tällä katsauksella toivotan kaikille hyvää ja rauhaisaa joulun aikaa.

Vuonna 2021 aloitan Sosiaalitoimen sosiaalityöntekijät ry:n hallituksen puheenjohtajana ja silloin  esittelen omaa ammattiyhdistys polkuani ja paikkaa työelämässä.

Päivi Jokinen

hallituksen varapuheenjohtaja