Suussa Sulava Suklaa-tasting

Maukas maisteluelämys

Yhdistyksen kevätkokous myönsi hetkeä aiemmin vastuuvapauden vuoden 2020 Talentia Oulun seutu ry:n hallitukselle.  Poikkeuksellisesta vuodesta huolimatta yhdistyksen toimintakertomuksen yhteydessä puheenjohtaja Minna Kaltio kertoi yhdistyksen tehneen aktiivisesti etenkin vaikuttamistyötä vuonna 2020. Myös toiminnantarkastaja Kaisu Rundelin kiitteli yhdistystä aktiivisesta toiminnasta poikkeustilanteessa sekä huolellisesta ja tasapuolisesta talouden hoitamisesta.

Kokouksen jälkeisessä jäsentapahtumassa uppouduimme samettisiin makuihin. Pandemiatilanne rajoittaa tällä hetkellä valitettavasti fyysisiä tapahtumia. Onneksi etäyhteyden välityksellä pystyimme olemaan saman ihanan asian äärellä jakamassa huikeaa makuelämystä toistemme kanssa.

12 erilaista Oulussa käsin tehtyä suklaata yhdessä maisteltavaksi

ChocoSomnian suklaamestari Riikka Ojanen vei osallistujat makumatkalle suklaan salaisuuksiin ja historian juurille. Suklaan oikeaoppisessa maistelusta paljastui monia mielenkiintoisia seikkoja.

Suklaata kannattaa lämmittää hetki sormissa, tuoksuta suklaata ja anna sen sulaa hitaasti suussasi

 Maistelussa kannattaa huomioida lisäksi myös se, ettei tummaa suklaata maistele ennen vaaleaa.

Jäsenten ehdotuksia syksyn toimintaan

Hallituksen puheenjohtaja Minna Kaltio kannusti kokoukseen osallistuneita jäseniä esittämään toiveita ja ehdotuksia syksyn jäsentapahtumista.

Perhetapahtuma Ponipihalla, konsertti etänä tai livenä, ulkoilutapahtuma, sup-lautailua – muun muassa tällaisia ehdotuksia osallistujat esittivät. Toiveita jäsentapahtumista voi esittää myös jatkossa yhdistyksen sosiaalisen median kanavissa, kotisivuilla tai sähköpostin välityksellä.