Talentia Pohjanmaa ry:n jäsen! Lähde teatteriin ja ota ystäväsi mukaan.

Talentia Pohjanmaa ry:n jäsen! Lähde teatteriin ja ota ystäväsi mukaan.

Nyt sinulla ja ystävälläsi on mahdollisuus lähteä Seinäjoen kaupunginteatteriin ryhmäalennuksen hinnalla. Ystävän ei tarvitse olla Talentia Pohjanmaa ry:n jäsen. Talentia pohjanmaa ry:n jäsenenä saat lippusi hinnasta lisäksi 10e palautuksen, kun toimitat maksukuitin 30.11.2021 mennessä osoitteeseen pohjanmaa@talentia.fi.  (Koskee vain näitä näytöksiä) Palautukset maksetaan molempien näytösten osalta joulukuun alussa.

Kukin lunastaa oman/omat lippunsa esityksen nimen alla olevan linkin kautta. Suosittelemme, että molemmat liput maksetaan samalla kerralla, jolloin on varmempaa, että saatte vierekkäiset paikat.

Palveluun kirjautumisen jälkeen valitaan maksutapa, ja vinkkinä, että sen alla voi klikata myös liikunta- ja kulttuuriedun (Edenred, Eazybreak, Smartum!, E-passi) jos haluaa sellaista lipun maksuun hyödyntää.

Varaustilanteessa saattaa tulla ilmoitus: ”Paikkoja löytyi, mutta valitettavasti nämä eivät ole vierekkäisiä.” Tämä johtuu siitä, että  koronatilanteesta johtuen varattavissa on vain joka toinen paikka. Ilmoitus tulee tästä syystä. Seuraavalla välilehdellä näkee kuitenkin paikkanumerot, mistä voi tarkistaa, ovatko paikat samalla rivillä ja lähekkäin. Teatterissa toinen voi hyvin siirtyä välissänne olevalle vapaalle paikalle.

 

Humiseva harju 2.10.2021 klo 18.00

Liput lunastettava 12.9.2021 mennessä. Hinta 30e

Lunasta lippusi Tämän linkin kautta:

https://www.netticket.fi/campaign.php

Käytä tilausnumeroa: 1419843

Kirjaa kohtaan ”Paikkojen määrä” montako paikkaa haluat lunastaa.

Kiintiö voimassa 12.9. saakka, eli lippuostokset siihen mennessä!

 

Hiirenloukku 30.10.2021 klo 18.00.

Liput lunastettava 19.9. mennessä. Hinta 28e.

https://www.netticket.fi/campaign.php

Käytä tilausnumeroa: 1419846

Kirjaa kohtaan ”Paikkojen määrä” montako paikkaa haluat lunastaa.

Kiintiö voimassa 19.9. saakka, eli lippuostokset siihen mennessä!

 

Tulethan terveenä teatteriin!  Turvallisuusohje