Sääntömääräinen syyskokous Bock’s Corner Breweryssa

Tervetuloa Talentia Pohjanmaa ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen!

Syksy on edennyt nopeasti, ja onkin jo syyskokouksen aika. Tänä vuonna kokous järjestetään Vaasassa Bock’s Corner Breweryssa (Gerbyntie 16) lauantaina 28.10. Kokous alkaa kello 15, minkä jälkeen kokoukseen osallistuville tarjolla on panimokierros sekä ruokailu. Ilmoittaudu mukaan keskiviikkoon 11.10. mennessä Webropolin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/D55DF5C62A05AEA6

Seinäjoelta järjestetään kuljetus Vaasaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 10. Edestakaisen kuljetuksen omavastuuhinta on 15e. (Omavastuuosuutta ei palauteta, jos henkilön osallistuminen kokoukseen peruuntuu.)

Syyskokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, ja valitaan uusia hallituksen jäseniä! Esityslista päivitetään tälle sivulle lähempänä kokousta. Mikäli sinä olet kiinnostunut toimimaan hallituksen jäsenenä, lisätietoja voit kysyä pohjanmaa@talentia.fi. Jos et pääse syyskokoukseen mukaan, mutta hallitustyöskentely kiinnostaa, voit samaan sähköpostiosoitteeseen lähettää vapaamuotoisen esittelyn itsestäsi.

Hallituksen jäseniltä odotetaan tietysti osallistumista toimintaan, mutta hampaat irvessä ei tätä tehdä! Hallitus kokoontuu noin kerran kuukaudessa, ja vastuut jaetaan eikä yksin tarvitse ahertaa. Hallitustyöskentelyssä saat hyödyntää omia mielenkiinnon kohteita ja vahvuuksia. Lähde mukaan!

Nähdään!