Ruskamatka Leville 21.9.-24.9.2023

Toiveenne on kuultu! Lähde mukaan yhteiselle ruskamatkalle Leville syyskuussa! Talentia Pohjanmaa ry järjestää jäsenilleen ruskamatkan Leville 21.9.-24.9. Matka järjestetään yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan terveydenhoitajayhdistys ry:n kanssa.

Torstaina 21.9. on matkan koulutuksellinen osuus, joten voit hakea tätä koulutuspäiväksi työnantajaltasi. Tämän lisäksi matkan aikana luvassa on yhteistä ohjelmaa sekä Talentia Pohjanmaan tarjoama illallinen perjantaina 22.9. Virallinen osuus on kuitenkin vähäistä, ja sinulla on mahdollisuus varata omakustanteisesti omia aktiviteetteja reissun ajaksi. Halutessasi voit esimerkiksi rentoutua kylpylässä tai maastopyöräillä upeissa Levin maisemissa. Levin aktiviteetteihin voit tutustua osoitteessa levi.fi ja kylpylän tarjontaan levihotelspa.fi.

Yövymme Levi Hotel Spassa, jossa sinulla on mahdollisuus majoittautua yhden tai kahden hengen huoneessa. Omavastuuosuus yhden hengen huoneesta on 220 euroa. Kahden hengen huoneessa omavastuuosuus on 150 euroa / henkilö. (Omavastuuosuudet sisältävät majoituksen, bussimatkan, perjantain illallisen sekä yhteisen ohjelman.) Huoneita on rajoitetusti, ja eri huonevaihtoehtoihin on erilliset ilmoittautumislinkit. Kahden hengen huoneeseen ilmoittautuessa on mahdollisuus ilmoittaa, kenen kanssa yövyt samassa huoneessa. Huomioi kuitenkin, että jokainen jäsen ilmoittautuu mukaan matkalle linkin kautta.

Sitovat ilmoittautumiset matkalle 10.8. mennessä. 11.8. saat sähköpostiisi ohjeet omavastuuosuuden maksamisesta viikonlopun ohjelman kera. Omavastuuosuuden tulee olla maksettuna 15.8. mennessä, jolloin varmistat paikkasi matkalle. Omavastuuosuutta ei voida palauttaa, mikäli tilallesi ei saada toista osallistujaa.

Bussikyyditykset Leville lähtevät Vaasasta ja Seinäjoelta.

Nähdään!

Ilmoittautuminen yhden hengen huoneeseen: https://link.webropolsurveys.com/S/83892214220F3FAD

Ilmoittautuminen kahden hengen huoneeseen: https://link.webropolsurveys.com/S/0FC61C6F320A6728

*Matka järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 30. Paikkoja matkalle on rajoitetusti.