Toukokuun jäsenkirje

Toukokuun jäsenkirje

Tervetuloa villiyrttien maailmaan!

Järjestämme villiyrttiretken lauantaina 15.5. klo 10-13 Pajulahden maastoissa Nastolassa. Paikalle tullaan omilla kyydeillä ja lähtö retkelle tapahtuu jäähallin parkkipaikalta. Oppaanamme toimii Best Lake Nature Adventures Oy:n Annukka Linninen. Lisätietoja saat tästä linkistä https://www.bestlakenature.com/suolaheinaa-ja-mansikoita. Retken aikana nautimme löytämiemme yrttien lisäksi yrttijuomaa, sämpylän, kahvin/teen ja pullan. Retki on yhdistyksemme jäsenille maksuton.

Olemme saaneet AVI:lta vahvistuksen siihen, että yleisötilaisuuksien kokoontumisrajoitukset eivät koske järjestämäämme retkeä. Jokaisen on toki huolehdittava omasta käsihygieniastaan sekä siitä, että turvavälit säilyvät myös metsässä liikkuessa ja eväspaikalla. Ja sairaana jäädään kotiin.

Ilmoittautumislinkki aukeaa maanantaina 3.5. klo 8:00 ja sulkeutuu, kun paikat ovat täynnä tai viimeistään 12.5. Mukaan mahtuu 15 ensiksi ilmoittautunutta. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, niin ilmoita siitä viivytyksettä yhdistyksen sähköpostiin paijat-hame@talentia.fi, jotta voimme tarjota paikkaasi muille jäsenille.

 

Kännykkäkuvauksen opastusta

Päätimme siirtää kännykkäkuvauksen opastuksen toukokuulta (20.5.) syksylle, elokuun tunnelmallista iltavaloa odottamaan. Tuolloin tapaamme Fotoklubin kouluttajien kanssa idyllisissä Immilän Myllyn maisemissa. Myös iltapalaa tarjolla. Ilmoitamme ajankohdan myöhemmin uutiskirjeessä, www-sivuilla ja Facebookissa.

 

Hallituksen kokoukset

Yhdistyksen hallitus kokoontuu toistaiseksi etäyhteyksillä. Kun tilanne taas sallii, niin jatkamme kokoontumisia yhdistystila Mesossa, Aleksanterinkatu 26 A, 4. krs. Hallituksen kokoukset ovat avoimia yhdistyksen jäsenille. Jos haluat osallistua hallituksen kokoukseen etäyhteyksillä, niin laita siitä viestiä yhdistyksen sähköpostiin paijat-hame@talentia.fi vähintään viikkoa ennen kokousta. Seuraavat hallituksen kokoukset ovat:

  • 28.5. klo 17:30

Kokousaikataulun löydät myös yhdistyksen www-sivuilta https://www.talentia.fi/paijat-hame/tietoa-meista/kokousaikataulu/.

 

Vapputerveisin,

Talentia Päijät-Hämeen hallitus