MARRASKUUSSA SYYSKOKOUS ja LEFFAILTA ke 15.11.2023 klo 17.30

Kino Iiris, os. Saimaankatu 12, LAHTI.

Yhdistyksen viralliset kokoukset ovat KEVÄT- ja SYYSKOKOUS.

Syyskokouksessa käsitellään ja päätetään mm

Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2024. Yhdistyksen tulot ovat jäsenmaksupalautuksia ja mahdollisesti järjestön yhdistysavustuksia. Toimintasuunnitelmaan suunnitellaan tapahtumia paikallisyhdistyksen jäsenille. Toteuttaminen voi vaihdella suunnitelmasta, jos tulee hyviä uusia ideoita. Ensi vuodelle Talentia toivoo liiton juhlavuotta tukevia tapahtumia.

Syyskokouksessa valitaan uusia jäseniä erovuoroisten tilalle. Joskus joku nykyisistä erovuoroisista on valmis jatkamaan ja joskus taas ilmoittaa lopettavansa vastuutehtävässä. Demokratia toteutuu kun asia on esillä syyskokouksessa. Ehdolle voi asettua tai ilmoittautua jäsen. Jos halukkaita on vain paikkojen verran, asiasta ei tarvitse äänestää, mutta jos ehdolla on enemmän kuin paikkoja, niin järjestetään lippuäänestys paikalla olevien jäsenten kesken.

Hallituksessa on avoinna vuosittain puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan paikka (1 -vuotiskausi) ja hallituksen varsinaiset jäsenet(3) ja kolme (3) henkilökohtaista varajäsentä (2 -vuotiskausi 2024-2025).

ilmoita ruokavaliosi lomakkeella. Samalla voit ilmoittautua myös ehdolle hallituksen jäseneksi. Olemme yhteydessä sinuun ennen kokousta, jos jätät puhelinnumerosi.

Aki Kaurismäen leffa ”Kuolleet lehdet”(2023) näytös alkaa hetimiten kokouksen jälkeen.

Uutiskirje ilmestyi 12.10.23 ilmoittautumislomake löytyy tästä alta. Uutiskirje tulee liittoon ilmoittamaasi sähköpostiin ja tälle sivulle, facebook-sivullemme ja julkaisemme myös yhdistyksen instagram-sivuilla tietoa.

Ilmoittautuminen on päättynyt 31.10.23. Myöhästyitkö? Kysy varapaikkoja paijat-hame@talentia.fi