TULOSSA OLEVIA TAPAHTUMIA:

LOKAKUUSSA KUMMITUSKÄVELY. Ilmoittautumislomake tekstin alla. Paikkoja on enää muutama jäljellä! Sen jälkeen laitamme tänne tietoa miten pääsee varalle. Toimi nyt, ihan kohta tapahtuma on TÄYNNÄ.

Halloweenin lähestyessä, hämärän jo laskeutuessa… pe 13.10.2023 klo 18.00-19.30 KUMMITUSKÄVELY eli KUMMITUKSIA ja MYSTISIÄ TARINOITA Lahdessa. Kalmankalpeana oppaana Lahti-opas Erja Wiik. Kaupunkimme kummitustarinoita, levottomia sieluja ja mystisiä tapauksia. Höysteenä henkäyksen verran rakennusten historiaa, entisajan uskomuksia ja pimeitä tarinoita Halloweenistä.

Ei omavastuuta, vain sitovat ilmoittautumiset alla olevalla lomakkeella. Voit ottaa mukaasi ystävän (ei tarvitse olla talentian jäsen), jonka ilmoitat samalla lomakkeella! Mukaan mahtuu 30 hlöä. Minimiosallistujamäärä on 8 ilmoittautunutta tapahtuman järjestämiseksi. Laitamme sähköpostivahvistuksen ilmoittautuneille ja mukaan mahtuneille. Ilmoittautuminen päättyy 4.10.23 tai kun paikat on täynnä.

Lähtö Mastolan edestä, Radiomäenkatu 37, Lahti päättyen entiselle Kansanopistolle. Voimme sopia myös jatkopaikan ”yhdelle” tai voit lähteä omille yöjuoksuille. Kummituskävely on maksuton ja mahdolliselle yksille lähteminen on tietty omakustanteinen. Sitova ilmoittautuminen tarkoittaa sitä, ettei ilmaisia palveluita ole ja joudumme maksamaan sopimuksen mukaisen hinnan, jos tapahtuman vahvistuksen jälkeen väkeä tippuu pois tai ei ilmesty paikalle. Ne ovat aina harmillisia etenkin ns. kun ei ole omavastuuosuutta. Mieti-päätä-ilmoittaudu-sitoudu-tervetuloa!

MARRASKUUSSA SYYSKOKOUS ja LEFFAILTA ke 15.11.2023 klo 17.30 Kino Iiris, os. Saimaankatu 12, LAHTI.

Heti kokouksen jälkeen elokuvailta: Aki Kaurismäen KUOLLEET LEHDET(2023). Tätä et voi olla näkemättä!

Elokuvalipun saat osallistumalla ennen leffaa syyskokoukseen ja ilmoittautumalla etukäteen (tarjoilujen ja elokuvan vuoksi). Vuosikokoukseen saa tulla ilmoittautumattakin, mutta tarjoilut ja leffalippu vaatii ennakkoilmoittautumisen!

Uutiskirje ilmestyy viikolla 41 ja ilmoittautumislomake ilmestyy tälle sivulle samaan aikaan. Uutiskirje tulee liittoon ilmoittamaasi sähköpostiin ja tälle sivulle, facebook-sivullemme ja julkaisemme myös yhdistyksen instagram-sivuilla tietoa.

Kummituskävely Lahdessa

Kummituskävely Lahdessa. Oppaana Erja Wiik. Mukana vähän Halloweentwistiä.

Nimi(Pakollinen)
Sähköposti(Pakollinen)
Laita tähän talentialaisen tai ei-talentialaisen ystävän nimi. Laita tähän myös puhelinnumerosi. Kiitos!