DINGO-musikaaliretki la 12.8.23 KLO 12-17.30. Huom. Lähtö Lahdesta klo 12.00.

Esitys alkaa klo 14, kesto 2h20min (sis.väliajan) Hämeenlinnan Uuteen Kesäteatteriiin.

Tapahtumatiedot

Dingo-musikaali vie katsojat aikamatkalle 80-luvun nostalgiahuumaan. Dingo-musikaali kertoo uskomattoman ja kiihkeän menestystarinan, joka on osa suomirockin historiaa. Rooleissa mm Joel Mäkinen, Sanni Reilin, Eppu Salminen ja Sinikka Salminen.

Lähtö yhteiskuljetuksella 12.8. klo 12.00 Marolankadun turistipysäkiltä (Lahden torin reuna). Ilmoita selkeästi, jos toivot mukaanpääsyä Lahti-Hämeenlinna väliltä (tarkka pysäkkitieto vain pikavuoropysäkeiltä), esim. Hollolan kuntakeskus, Hämeenkoski. Paluukuljetus lähtee heti esityksen jälkeen. Hinta ei sisällä väliaikatarjoiluja ja ne suositellaan varattavaksi etukäteen, jos mahdollista (hukteatteri.fi/tarjoilut). Kesäteatterin katsomo on nouseva ja kokonaan katettu.

LIPPU ja matkat:

Lippuja on varattu 39kpl. Omavastuu 20eur (matkat ja lippu, ovh 35e+matkat). Omavastuu maksetaan yhdistyksen tilille: Talentia Päijät-Häme ry, FI41 5612 1120 4359 01, viite: 15147.

Eräpäivä 11.6.23 tai heti kun olet saanut tiedon, että olet mukana. Maksut ja jäsenyys tarkistetaan ja jos maksusuoritusta ei ole tullut, otamme mahdolliselta varasijalta uuden osallistujan mukaan ja ilmoitamme varauksen peruuntuneen maksamattomalle. Varaus on sitova ja sen voi perua ilmoittautumisaikana 11.6.23 asti laittamalla siitä viestin sähköpostilla: paijat-hame@talentia.fi. Sen jälkeen tulleet peruutukset ja omavastuun palautuksen käsittelee yhdistyksen hallitus. Peruuttamatta jättäminen ei ole perumista.

Tilanne 1.6.23 klo 18.00. Paikkoja on jäljellä enää vain 4 hlölle. Jos saat ilmoituksen että paikat täynnä, laita halutessasi yhdistyksen sähköpostiin viesti jos haluat varasijalle.

Dingo-musikaali 12.8.23 Hämeenlinnassa

Täytä yhteystietosi lomakkeelle. Saat vastausviestin ilmoittautumisajan päätyttyä, oletko mukana. Paikkoja 39kpl. Vain Talentia Päijät-Hämeen jäsenille. Maksuohjeet tapahtumasivulla.

Nimi(Pakollinen)
Sähköposti(Pakollinen)
Yhteiskuljetus lähtee tasan klo 12.00 Marolankadun turistipysäkiltä Lahden torin reunasta. Ilmoita tässä jos tulet kyytiin muulta pikavuoropysäkiltä (esim. Hollolan kuntakeskus tai Hämeenkoski). Tämä kommenttiosa on pakollinen eli laita myös jos tulet torilta kyytiin, kiitos!