Hyvää kesää (ja syksyllä laivalle!)

Hyvää kesää (ja syksyllä laivalle!)

Hallituksen jäsenet kokoontuivat kesäkuun alussa summaamaan kulunutta kevättä ja samalla myös suunnittelemaan tulevaa syksyä. Kevään viimeisessä kokouksessa (ja kesän aloituksessa) käytiin läpi sääntömääräisiä asioita saapuneesta postista ajankohtaisiin kuulumisiin. Hallituksen kokoukset etenevät yleensä samalla kaavalla, jossa vuosikelloon liittyvien tiettyjen käsiteltävien asioiden lisäksi käydään keskustelua kulloinkin työelämässä nousevista kysymyksistä liittyen muun muassa jäsenten edunvalvonta-asioihin ja muihin ajankohtaisiin asioihin. Hallituksen kokoukset ovat täynnä tärkeää asiaa mutteivat suinkaan virallista pönötystä vaan mukana mahtuu myös huumoria, naurua ja hyvää fiilistä!

Syksyllä Talentia Päijät-Häme kutsuu jäseniään syyskokoukseen ja risteilylle Tallinnaan. Merkitse siis jo nyt kalenteriisi marraskuinen viikonloppu 16.-17.11. Tästä on tullut jäsenille uutiskirje, jossa on tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen. Matka on mukava tapa tavata muita alueen jäseniä sekä virkistäytyä! Matkan omakustannehinta on 45€ sisältäen matkat, majoituksen hotellissa sekä buffetlounaan. Ilmoittautuminen reissuun alkaa 15.8. klo 18!

Jos mielessäsi on jotain toimintaa tai toivetta tulevaan, niin ota rohkeasti yhteyttä! Kesän ajan lomailemme mutta elokuussa jatkamme kokouksia ja teemme uusia suunnitelmia tulevaan.

Aurinkoista kesää jäsenillemme!