Syyskokouskutsu 2.12.2023.

Haluatko olla mukana vaikuttamassa oman ammattiyhdistyksesi,
Talentia Keski-Suomi ry:n toimintaan?
Nyt sinulla siihen on hyvä mahdollisuus!

Lähde rohkeasti mukaan hallitukseen. Olet lämpimästi tervetullut. Hallituksen jäsenen toimikausi on kaksi vuotta ja puheenjohtajien kausi on vuoden mittainen. Hallituksen jäsenet ovat mukana myös työryhmien toiminnassa. Työryhmät ovat kuluvana vuonna olleet edunvalvonta-, viestintä-, virkistys- ja opiskelijatyöryhmä.

Tervetuloa Talentia Keski-Suomi ry:n syyskokoukseen
lauantaina 2.12.2023 klo 12
Syyskokous järjestetään kahvila Teeleidissä,
Vapaudenkatu 26, Vanha Pappila

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat,kuten toimintasuunnitelma ja talousarvio ja valitaan hallitus toimintakaudelle 2024.

Syyskokous alkaa klo 12 ja tarjolla on Pappilan iltapäivätee suolaisin ja makein herkuin höystettynä. Kokoukseen osallistumisen jälkeen on mahdollista osallistua teen maailma-peruskurssille, jonka kesto on noin 1.5 tuntia. Kurssille mahtuu mukaan 20 henkeä. Kurssilla tulevat tutuiksi eri teelaadut ja maistellaan 4-6 erilaista teelaatua. Luvassa on lisäksi paljon tietoa ja keskustelua teen historiasta ja erilaisista teekulttuureista.

Kokoukseen voi tulla ilmoittautumatta. Varmistaaksesi kuitenkin kokoustarjoilut ja paikkasi teemaistelussa, ilmoittaudu mukaan mukaan seuraavasta linkistä: https://link.webropol.com/ep/tkssk23
Tarjoilu on varattu 20 hengelle kokoukseen osallistuneelle. Jäsenyydet tarkastetaan. 
Ilmoittautumiset 23.11 mennessä.

Terveisin Talentia Keski-Suomen hallitus