Koulutus- ja virkistysmatka lauantaina 17.11.2018

Bussi starttaa Harjun tilausajolaiturista klo 9.00.

Päivä alkaa monipuolisella ja maittavalla lounaalla ravintola Pihassa klo 11.00 (https://www.ravintolapiha.fi/).

Ravintola Pihassa jatketaan kouluttautumalla. Luotain Consulting Oy:n ammattitaitoinen valmentaja Annamaija Tolvila kouluttaa meitä aiheella ”Muutos on myös mahdollisuus arvostavassa työyhteisössä” klo 12-15 (http://www.luotain.net/). Annamaija kertoo: ”Valmennus on luonteeltaan vuorovaikutteinen ja antaa mahdollisuuden peilata omia ajatuksia ja tuntemuksia muiden kanssa. Tarkastelemme yhdessä muutosta ilmiönä, muutoksen vaikutusta motivaatioon ja miten omaan suhtautumistapaan voi vaikuttaa. Arvostavan vuorovaikutuksen merkitys on tärkeä aina ja etenkin erilaisissa muutostilanteissa. Arvostavassa vuorovaikutuksessa oleellista on tunnistaa ja ymmärtää erilaisia ihmistyyppejä ja myös kehittää omia toimintatapoja ja ymmärtää ammatillisen ja yksityisen vuorovaikutuksen piirteet ja erot.”

Illan kruunaa Tampereen Työväen teatterin musikaali Billy Elliot (http://www.ttt-teatteri.fi/ohjelmisto/billy-elliot) klo 19.00 alkaen. Kotona Jyväskylässä olemme puolilta öin. Koulutuksen ja musikaalin välissä on muutama tunti vapaa-aikaa tehdä jouluostoksia, kierrellä museoita tai herkutella ravintolassa.

 

Retkelle pääsee mukaan 45 ensimmäisenä ilmoittautunutta Talentia Keski-Suomi Ry:n jäsentä. Sitovia, henkilökohtaisia ilmoittautumisia otetaan vastaan keskiviikkona 19.9.18 klo 9.00 alkaen osoitteeseen ksvirkistys@talentia.fi. Ilmoitathan myös puhelinnumerosi sekä mahdolliset erityisruokavaliot! Maksutiedot saat vahvistusviestissä. Omavastuuosuus retkestä on 30 €, mikä kattaa bussikuljetuksen, lounaan, koulutuksen ja musikaalin. Omavastuu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

Mukava nähdä marraskuussa!