Ilmoittautuminen Talentia 75-vuotta juhlien yhteiskuljetukseen ja majoitukseen aukeaa 8.3. klo 18.00.

Talentian 75-vuotta juhlat lähestyvät!

Talentia Keski-Suomi järjestää juhlille yhteiskuljetuksen ja hotellimajoituksen 50:lle jäsenelleen, 
omavastuulla 55€ /jäsen (ilmoittautuminen sitova, maksuja ei palauteta). 
Ilmoittautuminen aukeaa pe 8.3. klo: 18.00. ja päättyy 22.3. (tai paikkojen täytyttyä). 
Ilmoittaudu mukaan seuraavasta linkin kautta: https://link.webropol.com/ep/75juhlamatka

Huom! Paikkoja on vain 50:lle, lisäpaikkoja ei ole mahdollista järjestää. Ole siis ripeä!

Mitä, missä, milloin: 19.4. Talentia 75-vuotisjuhla, Vanha Ylioppilastalo, Helsinki. Esiintyjinä Vesala, Pete Parkkonen ja Superstar Band feat. Karoliina Kallio

Kuljetus:

Kuljetus lähtee Kyyjärveltä kohti Helsinkiä perjantaina 19.4. puoliltapäivin siten, että saavumme Helsinkiin n. klo:17.00. Matkan varrella tulee olemaan muutamia kyytiinnousemispaikkoja Jyväskylän lisäksi pohjois- ja eteläpuolelta Keski-Suomea. Paluumatkalle Helsingistä lähdetään la 20.4. klo:12.15. Matkareitti ja aikataulut tarkentuvat myöhemmin sen perusteella mikä on reitin ja aikataulun kannalta järkevintä.

Majoitus:

Majoitumme kahden hengen huoneissa Helsingin keskustassa Original Sokos Hotelli Presidentissä (kaksi henkilöä huoneessaan). Yksin ilmoittautuneiden huonekaverit arvotaan ilmoittautuneiden kesken.

Jos olet sopinut kaverin kanssa (joka myös jäsenemme) samaan huoneeseen majoittumisesta, sopikaa, kumpi teistä hoitaa molempien ilmoittautumisen. Ilmoittautuessa täytyy tietää omien yhteystietojen lisäksi kaverin nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Ilmoittaja saa vahvistusviestissä maksutiedot ja sitoutuu toimittamaan tiedon ilmoittamalleen huonekaverilleen.

Ilmoittautuminen juhlaan:

Varmista että olet ilmoittautunut juhliin ja maksanut osallistumismaksun 10€! Ellet ole, käy tekemässä se seuraavan linkin kautta: https://www.lyyti.fi/reg/Talentia_ry_jasen75vuotta

Olethan Talentia Keski-Suomen jäsen, sillä matka tarkoitettu ainoastaan 75-vuotisjuhliin osallistuville jäsenillemme ja jäsenyydet tarkistetaan!

Lisätietoja: keski-suomi@talentia.fi