Syyskokous valitsi 50. juhlavuoden hallituksen ja vahvisti toimintasuunnitelman

Yhdistyksen syyskokous järjestettiin eilen perjantaina 17.11.2017 Radisson Blu Marina Palace Hotellissa. Syyskokous kokosi yhteen ilahduttavan määrän paikallistoiminnasta kiinnostuneita jäseniä.

 

Syyskokous vahvisti hallituksen esitykset 50. juhlavuoden toimintasuunnitelmaksi ja talousarvioksi. Juhlavuoden toimintana järjestetään mm. Varhaiskasvatuspäivät, juhlaristeily ja opintomatka Eurooppaan. Tapahtumista tiedotetaan lisää juhlavuoden aikana yhdistyksen verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Uusi hallitus

Syyskokous valitsi toimintavuoden 2018 puheenjohtajaksi Disa Malmbergin ja varapuheenjohtajaksi Marja-Riitta Kähkösen. Muut varsinaiset ja varajäsenet valittiin jännittävässä lippuäänestyksessä. Varsinaisiksi jäseniksi syyskokous valitsi erovuoroisten tilalle Hannele Vaaran, Minna Laineen, Heidi Heikan ja Anu Kososen. Lisäksi varsinaisina jäseninä jatkavat Else Paju, Tuija Passoja, Piia Palm ja Erna Juvonen. Varajäseniksi syyskokous valitsi erovuoroisten tilalle Anita Peltosen, Marina Savolan ja Jenni Orabyn. Lisäksi varajäseninä jatkavvat Toini Sesay ja Jaana Alin.

Uusi hallitus järjestäytyy tammi-helmikuun aikana ja esittäytyy tämän jälkeen verkkosivujen blogissa henkilö- ja toimenkuvineen.