Rusinaklubi juhlii 10-vuotista taivaltaan

Talentia Varsinais-Suomi ry:n 50. juhlavuonna 10-vuotista toimintaansa juhlii myös yhdistyksen oma eläkeläisten kerho, Rusinaklubi. Rusinaklubin toiminta on painottunut yhteisten tapaamisten ja henkisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Vuosien verralla ryhmäläiset ovatkin vierailleet taidenäyttelyissä ja istuneet kahvikuppien ääressä mm. keskustelemassa kirjallisuudesta, pohtimassa ajankohtaisia asioita, sekä muistojen ja muistelemisen tärkeyttä. Virkeät jäsenet ovat olleet yhteydessä myös muihin Talentian eläkeläiskerhoihin, kuten Helsingin Harmaisiin pantterihin ja Tampereen E-klubiin.


Puheenjohtaja Disa Malmberg onnittelemassa Rusinklubilaisia. (Kuva: Merete Luoto)

Rusinaklubi juhli merkkivuottaan 11.1.2018 Panimoravintola Koulussa. Yhdistyksen puheenjohtaja Disa Malmberg vieraili juhlassa toimittamassa yhdistyksen terveiset ryhmälle. Tapahtumassa Turun kaupungin muistikoordinaattori Merete Luoto alusti aiheesta edunvalvonta ja hoitotahto. Rusinaklubilaiset haluavatkin kannustaa myös muita kuin eläkeläisiä pohtimaan edellä mainittuja asioita. Ryhmän jäsenet puolestaan tulevat käsittelemään aihetta vielä seuraavissakin kokoontumisissa.


Merete Luoto alustamassa päivän aiheesta. (Kuva: Disa Malmberg)

Lisää Rusinaklubin toiminnasta voit lukea täältä. Seuraa myös Tapahtumat -osiota, jossa Rusinaklubi ilmoittaa kokoontumisistaan.