Kehu hyvä työpaikka-kilpailu!

Vammaisala Talentia palkitsee kehumisen arvoisen työyhteisön kolmannen kerran. Tuleeko työyhteisöstäsi seuraaja edellisvuosina palkituille Järvenpään vammaissosiaalityön tiimille, Helsingin kaupungin Rastilankallion ryhmäkodille ja tamperelaiselle Wärjäämölle?

Heräätkö aamuisin intoa täynnä uuteen aamuun ja aamukahvin lomassa vilkuilet malttamattomana kelloa laskien minuutteja siihen, kun saat avata työpaikkasi oven?

Tai kenties suuntaat työpaikalle vasta illaksi tai yöksi, mutta mieli useimmiten täynnä positiivista työintoa? Jos jostain syystä fiilis on maissa töihin mennessä, se ei takuuvarmasti ole sitä töistä palatessa! 

Odottaako työpaikallasi sinua mahtava vammaisalan ammattilaistiimi ja vähintään yhtä mahtava joukko palvelun käyttäjiä? Onko tiiminne työn suunta yhteinen ja tavoitteenne kirkas kuin Pohjolan yötaivaalla loistava tähti? 

Mikäli tunnistat itsesi ja työyhteisösi, ilmianna työyhteisösi mukaan Vammaisala Talentia työyhteisökilpailuun. Yhdistys palkitsee työpaikan, jossa työntekijät viihtyvät ja asiakkaat saavat laadukasta palvelua.

Laita viestiä lyhyen perustelun kera osoitteeseen vammaisala(at)talentia.fi. Aikaa ilmiantaa työyhteisö on 1.9. – 31.10.2017. Kilpailuun voi osallistua työyhteisö, jonka jäsenistä vähintään yksi on Vammaisala Talentian jäsen. Vammaisala Talentia palkitsee parhaan työyhteisön täytekakkukahveilla ja hurjalla somehehkutuksella!