Kehu hyvä työpaikka -kilpailun voitti Päijät-Soten työhönvalmennustiimi

Etsivätoimisto työhaukka. Kuvassa neljä "etsivää"

Etsien vastauksia erityistä tukea tarvitsevien kansalaisten työllistymiseen, esittäytyy tässä ”Etsivätoimisto Työhaukka” -tiimi, tukenaan vertaisvalmentajat, sisäinen koordinaattori ja taustatukena toimipaikan esimies.

Näin alkoi Päijät-Soten vammaispalvelujen työhönvalmennustiimin ilmianto Vammaisala Talentia ry:n työpaikkakilpailuun. ”Etsivätoimisto Työhaukka” on paras työpaikka viidelle työhönvalmentajalle, noin kymmenelle asiakasvertaisvalmentajalle ja esimiehelle. Työn perusta on The Osaaja työssään -ideologia. Se  tarkoittaa, että jokainen on täsmäosaaja omassa työssään. Monitaitoiset työhönvalmentajat työskentelevät ympäri Päijät-Hämettä. Heidän työvertaisinaan toimivat koulutetut vertaisvalmentajatyöparit, jotka saavat työstä korvauksen palkkiona.

Työyhteisöstä välittyy työn ilo, vahva yhdessä tekeminen ja vertaistuellisuus. Yhteisö on osoittanut ketteryyttä ja olosuhteisiin mukautuvia kehittämisen tekoja tässä poikkeuksellisessa ajassa. Vammaisala Talentia palkitsee työyhteisön kunniakirjalla, kakkukahveilla ja Simo Vehmaksen Vammaisuus-kirjalla.

Lämpimät onnittelut Päijät-Soten vammaispalvelujen päiväaikaisen toiminnan työhönvalmennustiimi!

 

Tutustu videoihin:

 

Etsivätoimisto Työhaukka – YouTube

Etsivätoimisto Työhaukka: Osa 2 ” pitääkö jäädä kotiin?” – YouTube