Tue kampanjaa - tee nukke

Nukke vie päättäjälle tärkeän viestin

Kampanjaa tähdittävät erilaiset nuket. Osana kampanjaa toimitamme päättäjille oman nuken, joka tuo mukanaan tärkeän viestin.

Tutustu kampanjasivuun haluammetekoja.fi. Voit myös tehdä nuken ja lähettää sen meille Talentiaan päättäjälle annettavaksi.

Osallistumista helpottaaksemme olemme tehneet seuraavat lyhyet ohjeistukset kampanjaan osallistumiseksi:

Nuken jakaminen päättäjälle

Nuken unohtamisohje

Nukkejen hankkiminen

Toimintaohjeet

Tarvitsemme siis käsintehtyjä nukkeja. Ajatus on tärkein, joten niiden ei tarvitse olla tietyn näköisiä eikä hurjan taitavaa työtä. Niissä saa näkyä tekijänsä kädenjälki. Olemme tehneet inspiraatioksi yhden nuken:

Lataa tästä käyttöösi Talentian_nukkeohje_ja_kaava (pdf) Nuken voit tehdä helposti ilman ompelukonetta.

Jokaiseen nukkeen tulee mukaan viestimme lisäksi tekijän etunimi ja syntymävuosi.

Toivomme, että tekeminen voitaisiin jotenkin tallentaa – kännykällä otettu kuva tai videonpätkä riittää hyvin – jotta voimme hyödyntää materiaalia osana kampanjaa esimerkiksi somepostauksissa. Tekijöiltä pitää luonnollisesti pyytää lupa, mikäli heidät tunnistaa kuvista tai videoista. Jos laitat nukkekuvan someen, käytä tunnisteena #haluammetekoja. Kuvan oheen voit liittää linkin kampanjasivulle www.haluammetekoja.fi.

Postita nukke Talentian laskuun

Voit lähettää nuken tai nuket veloituksetta Talentiaan. Muista laittaa nukkeen lappunen, jossa on nimesi ja syntymävuotesi.

Toimi näin, kun postitat nukkeja:

  • Mene hyvin pakatun lähetyksen kanssa Postin pisteeseen.
  • Kerro tiskillä, että haluat lähettää paketin asiakaspalautuksena ja anna Talentian postitusosoite (Talentia ry, Ratamestarinkatu 11, 00520 Helsinki).
  • Kerro samalla Talentian logistiikkatunnus 629850, niin sinun ei tarvitse maksaa postituksesta vaan lasku tulee Talentialle.
  • Pyydä kuitti lähetyksestä, jolloin saat lähetystunnuksen lähetyksen seurantaa varten.

Lisää tietoja ja toimintaohjeita voit kysyä meiltä: toimisto@talentia.fi

Jos haluat muutoin tukea Haluamme tekoja -kampanjan näkyvyyttä, valmiit materiaalit (somekuvat, video) lötyvät täältä >>

Jaa sivu