Koulutusta ja tietoa yrittäjille ja itsensätyöllistäjille

Koulutusta ja tietoa yrittäjille ja itsensätyöllistäjille

Entre – Akavan yrittäjät ja itsensätyöllistäjät järjestää syksyn aikana koulutusta yrittämisestä kiinnostuneille jäsenilleen.

Talentia on Entren jäsenliitto, joten Talentian jäsenet voivat osallistua Entren tapahtumiin.

Entre järjestää yrittämisestä kiinnostuneille ja jo yrittäjänä toimiville Innostu yrittäjyydestä -koulutusillan 24.10.  Illan aikana on jaossa hyödyllistä tietoa mm. yrityksen perustamisesta, yrittäjän ja itsensätyöllistäjän sosiaaliturvasta ja työssä jaksamisesta.

>> Lue lisää koulutusillasta

Yrittämistä käsitteleviä tapahtumia järjestää myös Metropolian Hyvinvointiyritykset kiertoon -hanke. >> Lue lisää

Lisäksi kannattaa tutustua TTL:n Yrittäjän työkyky -teokseen, jossa on käytännön vinkkejä yrittäjän oman työkyvyn edistämiseen.
>> Lue lisää

Katso lisäksi video sivutoimisesta yrittäjyydestä kunta-alalla

Työttömiä kannustetaan yrittäjiksi budjettiesityksessä

Yrittäminen on myötätuulessa myös kansallisesti, sillä maan hallituksen ensi vuoden talousarvioehdotuksen hyviä avauksia oli, että jatkossa mahdollistetaan työttömyysturvan käyttö yritystoiminnan aloittamiseen.

Työttömyysturvalakia muutettaisiin siten, että yritystoiminnan pää- ja sivutoimisuutta ei arvioitaisi 4 kuukauden aikana yritystoiminnan aloittamisesta. Muutoksen johdosta työttömyysturvamäärärahoja lisätään yhteensä 10 miljoonalla eurolla vuoden 2018 talousarvioesityksessä. >> Lue lisää

Lue myös Akavan asiantuntija Anu Tuovisen blogi sote-uudistuksesta ja yrittäjyydestä. >> Lue blogi


Mikä on Entre?

Entre  toimii yhteistyöjärjestönä liittojen yrittäjäjäsenten ja itsensätyöllistäjien edunvalvonnalle. Se edustaa yrittäjiä ja itsensätyöllistäjiä, sekä valvoo heidän oikeudellisia, työmarkkinallisia, taloudellisia ja sosiaalisia etuja.

Jaa sivu