Mikä ihmeen Talentian Linkki?


Yhteyshenkilötapaamisessa lauantaina 3.3.2018 Talentia Uusimaan yhteyshenkilötoiminta sai uuden nimen: Talentian Linkki.

Mikä ihmeen Talentian Linkki?

Talentian Linkki on työpaikkasi yhteyshenkilö Sinun ja yhdistyksemme suuntaan. Linkkien ensimmäinen tapaaminen Kampin Keilahallissa toiminnan suunnittelun ja virkistyksen merkeissä sujui innostavassa ilmapiirissä Linkkien toimintaa ideoiden ja toiminnan haasteita yhdessä ratkoen. Aiemmin käytetty yhteyshenkilö-nimi sai ideoivan päivän päätteeksi myös uuden nimen: Talentian Linkki.

Linkit välittävät tietoa ajankohtaisista asioista työpaikalla, kokoavat työpaikan porukan saman pöydän äärelle aika ajoin ay-asioiden merkeissä tai muuten vaan matalalla kynnyksellä. Tärkeä tehtävä linkeillä on välittää tarvittaessa myös jäsenillemme viestejä toiminnastamme sekä kentän kuulumisia yhdistyksemme suuntaan ja näin ollen ylläpitää sähköpostilistaa työpaikan talentialaisista. Lähimmät Linkin yhteistyökumppanit ovat oman työpaikan alueen alueyhdyshenkilö yhdistyksestämme, sekä työpaikan talentialaiset luottamusmiehet ja/tai JUKOn pääluottamusmies.

Yhdistyksellämme on Linkit Espoossa, Keski-Uusimaalla Järvenpäässä ja Hyvinkäällä, Itä-Uusimaalla Porvoossa, ja Vantaalla kaikkiaan 16, mutta mukaan mahtuu vielä uusia Linkkejä toimimaan työpaikan ja yhdistyksen viestin viejänä molempiin suuntiin. Seuraavassa jäsentiedotteessa kerromme tarkemmin, kenen puoleen voit kääntyä oman työpaikkakuntasi tämänhetkisessä linkkiverkostossa.

Ensimmäisen linkkitapaamisen tunnelma oli rento, ja päivän päätteeksi Linkeillä oli selkeämpi mielikuva siitä mitä Linkkitoiminta tarkoittaa, eikä Linkkinä toimimista tarvitse jännittää. Osallistumalla sai tietoa ja konkretiaa Linkkinä toimimiseen.

Linkkitapaamisessa sovimme tapaavamme seuraavan kerran toukokuussa Tikkurilassa. Ohjelmassa asiaa ja ajanvietettä sopivassa suhteessa. Tule mukaan energisoivaan toimintaan, ryhdy työpaikkasi Linkiksi!

Jos kiinnostuit toiminnasta, ole yhteydessä sihteeriimme osoitteeseen uusimaa@talentia.fi.