Hei Sinä Talentia Uusimaa eläkeläisjäsen!

Talentia Uusimaan eläkeläisten Emeritas toiminta käynnistyi maaliskuussa yhteisellä tapahtumalla Helsingin kaupunginteatterissa. Mukana olevien kesken suunnittelimme vuoden 2023 ohjelmaa. Talentia Uusimaan hallitus hyväksyi huhtikuun kokouksessa toimintasuunnitelmamme ja luvassa on kivaa tekemistä yhdessä noin kerran kuukaudessa toteutuvin tapaamisin kesäkautta lukuun ottamatta.

Toukokuussa 25.5. klo 12.00–15.00 luontoretki Helsingin Lammassaareen

Tervetuloa mukaan keväiselle retkelle Helsingin luontoon. Lammassaari on luonnonsuojelualue Helsingin Viikissä. Saareen pääsee esteettömästi pitkospuita pitkin.

Tavataan Ravintola Koskenrannan vieressä, os. Katariina Saksilaisen katu 9. klo 12.00.Reitti ei ole esteetön, mutta on melko helppokulkuinen. Retken kesto on 2–3 tuntia osallistujista ja säästä riippuen. Kannattaa ottaa mukaan myös omia eväitä ja lämmintä juotavaa.  Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse 22.5.2023 mennessä uusimaa@talentia.fi

Ilmoita nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Keräämme ja käsittelemme tietojasi Talentia tietosuojaselosteen mukaisesti. Tapahtumalla on säävaraus, mutta pieni sade ei retkeä kaada.

Syyskuussa 7.9. päiväristeily Tallinaan

Ennakkotietona tulevan syksyn aloitustapahtuma. Olemme suunnitelleet yhteistäpäiväristeilyä Tallinaan yhteistyössä toisten Talentian Uudenmaan eläkeläisten kanssa. Viking XPRS Päiväristeily Tallinaan 7.9., lähtö klo 10.30 Helsingistä ja paluu Tallinasta klo 17.00. Takaisin Helsingissä olemme 19.30. Osallistujat ostavat itse oman matkalippunsa. Suunnittelu on aloitettu ja tiedotamme lisää ilmoittautumisesta ja ohjelmasta sen valmistuttua.

Lokakuun, marraskuun ja joulukuun tapahtumien ajankohdat ja paikat tarkentuvat syksyn aikana. Alustavan suunnitelman mukaan jalkaudumme Talentia Uusimaan alueella Järvenpäähän ja Hyvinkäälle ja suunnitelmissa on käydä tutustumassa seniorien hyväntuulisiin Oopperan teetansseihin.

Eläkeläistoimintaamme ovat tervetulleita Talentia Uusimaan eläkeläisjäsenemme tai lähiaikoina eläkkeelle jäävät varsinaiset jäsenemme. Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme. Jos haluat liittyä TUM Emeritas eläkeläisten WhatsApp ryhmään lähetä lähetä pyyntö tästä Talentia Uusimaan sähköpostiin uusimaa@talentia.fi

Aurinkoisia kesäpäiviä ja tapaamisiin tapahtumissamme!

Terveisin Emeritas eläkeläistoiminnan tapahtumavastaavat Päivi Domnick ja Kirsti Huvinen