Työsuojeluvaalit


Syksyllä valitaan työpaikoille uudet työsuojeluvaltuutetut. He edustavat työntekijöitä työsuojeluun liittyvissä asioissa ja vievät kehittämistä ja puuttumista vaativat tilanteet työnantajan tietoon. On tärkeää, että sosiaalialan ammattilaisten työpaikoilla on sosiaalialan työn erityispirteitä ja kuormitustekijöitä ymmärtävä työsuojeluvaltuutettu. Asetu itse ehdolle, vinkkaa vaaleista kollegalle ja kun äänestämisen aika on, anna äänesi talentialaiselle!

Olemme työssämme usein heikompien puolella, mutta myös meidän oikeutemme kaipaavat puolustajaa. Vain hyvinvoiva työntekijä jaksaa auttaa muita. Hyvinvointi työssä edellyttää, että työ on mielekästä, se on rittävästi resursoitu ja sitä tehdään turvallisissa työolosuhteissa. Työntekijöiden ääntä työsuojelua koskevaan päätöksentekoon ja kehittämiseen tuo  työsuojeluvaltuutettu tai työsuojeluasiamies. Tänä vuonna valitaan työpaikoille uudet työntekijöiden edustajat työsuojeluorganisaatioihin.

Ryhtyisitkö sinä työsuojeluvaltuutetuksi? Yksin ei tarvitse pärjätä. Talentia kouluttaa ja tukee.

Lisätietoa työsuojeluvaltuutetun, -asiamiehen ja -päällikön tehtävistä ja työsuojeluhenkilöiden valinnasta saat Työturvallisuuskeskuksen sivuilta tai Talentiasta: ammattiasiat@talentia.fi tai p. 09 3158 5533

Lue lisää

Jos asetut ehdolle

Hyödynnä tämä helposti täytettävä ja tulostettava valmis mainospohja. Lataa siihen kuvasi, täytä tietosi ja jaa joko sähköisesti PDF:nä tai tulosta ja jaa työpaikallasi. Lataa ja tulosta vaalimainos työpaikallesi.

Ohjeet oman mainoksen tekoon:

  • Avaa sivu: http://tyosuojeluvaalit.talentia.fi ja tee mainoksesi sivulla. Älä lataa PDF:ää ensin. Täytä lomake netissä ja tallenna PDF vasta lopussa, kun mainos on valmis.
  • Klikkaa kuvaketta ”Lataa kuva” ja hae koneeltasi hyvälaatuinen kuva (jpg), jonka haluat liittää mainokseen.
  • Kirjoita mainoksen tekstit eli nimesi kenttään Etunimi Sukunimi. Kirjoita max. 750 merkkiä pitkä esittelytekstisi kohtaan ”Lisää tähän esittelyteksti” (Tekstin voit muotoilla valmiiksi ja oikean pituiseksi etukäteen myös wordissa, jossa voit tarkistaa mahdolliset kirjoitusvirheet ja merkkimäärän. Kopioi ja liitä teksti sitten tähän lomakkeen kenttään.)
  • Jos äänestyspaikka ja -aika on tiedossa, lisää ne. Muussa tapauksessa kirjoita esim. ks. vaaliohje
  • Tallenna valmis mainos painikkeesta ”Tallenna PDF”
  • PDF:n voit nyt tulostaa tai liittää sähköpostiin.

 

Tulosta ja vie työsuojeluvaalimainos työpaikallesi

RYHDY EHDOKKAAKSI: Voisitko sinä olle se, joka puolustaa puolustajaa?

ÄÄNESTÄ TALENTIALAISTA: Kuka puolustaa puolustajaa?


Sosiaalialalla ja ylpeä siitä -tunnus

Tehdään yhdessä sosiaalialaa ja alan ammattilaisten osaamista näkyväksi. Lataa, jaa käytä tunnusta Sosiaalialalla ja ylpeä siitä. Jos tarvitset tunnusta painotuotteeseen, ota yhteys Talentian viestintään: viestinta@talentia.fi

 

Jaa sivu